Ads Top

Barbatul de astazi: Cele 15 atuuri care ne dau gata sau Calitatile barbatului perfect?


Frumusetea este in ochii privitorului, de aceea fiecare se simte atras de altceva. Si totusi care sunt calitatile barbatului perfect? Ce ii face pe domni sexy pentru noi, femeile?
Specialistii de la Love Panky au documentat cateva trasaturi ce le atrag pe femei la barbati. Daca nu stii ce declaseaza declicul in capul tau, daca nu stii de ce te-ai indragostit de colegul tau de birou, e posibil ca el sa aiba toate calitatile barbatului perfect si tu sa nu le fi putut rezista. Pur si simplu!
Calitatile barbatului perfect:
Femeile sunt atrase de un corp tonifiat
Specialistii sustin ca natura le-a programat pe femei sa aleaga parteneri in forma fizica buna. Motivul este acela ca barbatii puternici ne fac sa ne simtim protejate.
Barbatii sarmanti ne cuceresc
Care sunt calitatile barbatului perfect? Sarmul este esential. Felul in care vorbeste un barbat. Felul in care se adreseaza femeilor. Daca stie ce si cand sa spuna. Felul in care un barbat te face sa te simti.
Cand se spune ca mai intai trebuie sa exciti creierul unei femei, nu se spune degeaba. Daca stie ce vor femeile sa auda, e cel mai sexy!
Printre calitatile barbatului perfect: stilul vestimentar
Se spune despre femei ca se imbraca pentru celelalte femei. Barbatii aleg hainele in functie de confort si buget. Insa, un barbat bine imbracat va fi intotdeauna mai atragator.
Femeile sunt atrase de barbatii puternici
Puterea este una dintre calitatile barbatului perfect in ceea ce le priveste pe femei. Barbatii ce poarta uniforma, barbatii cu pozitii sociale inalte, barbatii lideri sunt atragatori. Femeile gasesc ca barbatii cu functii de putere sunt mai sexy.
Succesul in cariera joaca un rol important
Unul dintre lucrurile de care femeile sunt atrase este situatia financiara a potentialilor parteneri.
Barbatii imaturi emotional nu ne atrag
Femeile mature, puternice, independente vor prefera intotdeauna un barbat matur. Maturitatea emotionala este atragatoare pentru femei. Increderea in sine este mai sexy ca oricand.
Mirosul placut este un avantaj
Feromonii sunt cat se poate de reali. Iar femeile sunt atrase de barbatii ce miros frumos.
Barbatul perfect este talentat
De ce crezi ca muzicienii le atrag atat de mult pe fane? Specialistii sustin ca barbatii talentati sunt mai atragatori pentru femei. Motivul este cat se poate de simplu: barbatii cu talent artistic ne emotioneaza si pare ca ni se adreseaza direct.
Femeile puternice iubesc barbatii ce comunica deschis
Si daca tot am vorbit despre barbati care vorbesc direct, deschis, printre calitatile barbatului perfect se numara si disponibilitatea emotionala. Abilitatea de a comunica onest, deschis este atragatoare.
O femeie inteleasa, o femeie cu care porti o conversatie, o femeie care se simte in centrul atentiei se va apropia mai usor de un partener.
Misterios si atragator
Femeile gasesc si misterul atragator. Misterul da senzatia de profunzime. Desi multi barbati cred ca incapacitatea de a relationa sporeste misterul, o femeie isi doreste un barbat ce comunica, insa ce pastreaza si lucruri ascunse, asa incat sa mentina interestul aprins.
Femeile sunt atrase de atitudinea de “baiat rau”
De multe ori, printre calitatile barbatului perfect se afla si atitudinea de “bad boy”. Este cumva in materialul nostru genetic sa fim atrase de barbatii rai.
Si asta pentru ca de mici ni se spune sa fim dragute, linistite. Tocmai de aceea, opusul ne atrage. Un barbat ce face tot ceea ce noi nu facem devine interesant.
Varsta conteaza in alegerea partenerului
De multe ori, femeile isi aleg parteneri mai in varsta. Si tocmai pentru ca o varsta inaintata este sinonima cu maturitatea sau intelepciunea. Cu atat mai mult pentru femeile ce au nevoie de o figura paterna.
Atractia este potentata de felul in care te misti
Ce il face pe un barbat sexy? Si felul in care se misca! De aceea, de multe ori, femeile sunt atrase de barbatii ce sunt buni dansatori.
Femeile observa ochii barbatilor
Probabil ca privirea intensa este printre calitatile barbatului perfect. Femeile se simt atrase cu atat mai mult daca barbatul le priveste in ochi.
Un barbat motivat este mai atragator
Nu este nimic mai atragator decat un barbat care stie ce vrea si face tot ce este posibil sa isi atinga scopul.
Printre calitatile barbatului perfect se numara si atitudinea proactiva, un barbat motivat, plin de energie, un barbat ce actioneaza devine mai atragator in ochii femeilor.
Printre calitatile barbatului perfect se numara si aspectul fizic. Insa, o femeie va avea nevoie de mai mult. Va avea nevoie sa isi imagineze cum ar fi viata alaturi de un om, nu doar de un corp frumos!
Sursa ta: www.bulearca.ro 
Un produs Blogger.