Ads Top

 

 

Interpretarea visului Bani

Ce insemna cand visezi Bani? Ei bine, trebuie sa luati in considerare si contextul in care apare "Bani". Incercati sa va amintiti cat mai multe din vis.
In continuare va prezentam explicatiile pentru visul "Bani" :

1. A gasi bani

A gasi bani in vise inseamna ca veti avea de infruntat anumite dificultati, dar, in acelasi timp, veti experimenta si noi schimbari majore si fericite.

2. Bani

Bani de hartie sau monedele simbolizeaza energia sufleteasca. Cine gaseste bani in vis, isi va incarca deci bateriile. Cine viseaza ca pierde bani, se va plange de pierderea unei calitati deosebite sau a uneia dintre fortele sale motrice emotionale. E vorba de valori sufletesti, de potenta sau impotenta, de castig sau pierdere, de bogatie sau saracie. Este importanta originea banilor, locul in care ii primim, ii gasim sau ii pierdem. De asemenea trebuie sa retinem culoarea si numarul banilor (vezi culori si cifra). Unii psihanalisti considera ca bani, mai ales monedele de aur, simbolizeaza in cazul barbatilor, capacitatea acestora de a iubi si de a reusi in viata, in timp ce monedele de argint reprezint orientarea acestora spre femei. La femei, banii sunt intotdeauna simbolul speculatiilor erotice.

3. Bani

Un vis important, cu foarte multe semnificatii:
- De te vei visa om cu bani, inseamna ca urmeaza o perioada fara griji in existenta ta bani de vei gasi, in vis, semn e ca vei pierde si banii pe care-i ai bani pierzand.
- Bani in vis - vei fi cam neglijent si vei avea niste pierderi.
- Daca visezi ca dai bani cuiva  - semn ca esti un om cu inima larga.
- Daca ai visat ca numeri bani - vei avea parte de bogatie, de noroc.
- Bani de argint - vei face niste afaceri cu mult castig in general, explicatia romaneaca a unui vis cu bani este ca acestia inseamna vorbe, adesea aceste vorbe nefiind prea bune.

4. Bani aruncand

Mici necazuri care-ti vor produce mari neplaceri.

5. Bani de argint

Banii de argint in vise inseamna ca veti face afaceri cu mult castig.
Traditia romaneasca explica visul la bani de argint ca fiind multa vorba, barfe, vorbe rele.
Daca visati ca auziti clinchetul banilor de argint este semnal de boala.


6. Bani de aur

In general monedele de aur, dar si cele de argint, sunt considerate semne de bun augur.
Banii de aur in vise inseamna imbunatatire nesperata a dituatiei materiale.
Pentru mai multe detalii cititi si : Galbeni (bani de aur in traditia romaneasca)

7. Bani de hartie

Banii de hartie in vis, de obicei, inseamna ghinion.
Ar putea insemna un avertisment. S-ar putea sa aveti pierderi emotionale si materiale.
Pentru mai multe detalii vizitati si visul bancnote.

8. Bani falsi

Banii falsi sau contrafacuti in vise sugereaza faptul ca nu tot ceea ce vedem este ceea ce pare a fi. Poate ca va simtiti nevrednici sau cineva va subevalueaza talentele sau eforturile.
In mod alternativ, acest vis fi un semn de alarma al subconstientului averizandu-va ca va pretindeti ceea ce nu sunteti.
Tot banii falsi pot fi o avertizare ca puteti avea probleme cu unele persoane indisciplinate sau lipsite de valoare.
Folosind sau imprumutand cuiva bani falsi in vise inseamna ca cel care viseaza incerca sa ascunda ceva. In mod alternativ, daca cel care a visat primeste bani falsi in urma unei munci prestate sau ca si salariu, atunci este semn ca nu este in masura sa profite de oportunitatile legate de cariera.
Din punct de vedere psihologic banii contrafacuti pot indica o dezamagire sau o inselaciune in care ati fost implicati sau vi s-a inscenat. Sunt considerati a fi un simbol pentru falsitate.

9. Bani furati

Daca visati ca furati bani inseamna ca aveti anumite probleme financiare, dar incercati sa nu va faceti de rusine, sa va injositi pentru a repara situatia.
Visul in care cineva fura bani de la dumneavoastra sugereaza ca exagerati prea mult, ca duceti la extrem iubirea fata de cineva.

10. Bani gasind pe drum

Vei scapa de unele griji care te framanta.

11. Bani marunti

Unii talmacitori considera ca banii marunti in vise prevestesc lacrimi, altii considera ca inseamna fericire, belsug.
Pentru mai multe detalii consultati si interpretarea visului bani.

12. Bani primind

Vei auzi vorbe neplacute si vei calatori curand.

13. Bani zornaind

Suparare mare.

14. Cutie cu bani

Este foarte important sa va ganditi si la felul in care va simtiti atunci cand ati visat o cutie cu bani. Vazand in vis o cutie cu bani, aceasta poate reprezenta afaceri favorabile si faptul ca veti depasi toate obstacolele pentru a va asigura bunastare si viata usora pe viitor.
In cazul in care ati visat o cutie cu bani si atunci cand o deschideti aceasta se dovedeste a fi una cu trucuri sau sau ustensile pentru clovn, acest lucru indica faptul ca cineva din jurul dumneavoasta nu va este sincer, va amageste si va duce cu zagarelul. In cazul in care la deschidere cutia provoaca agitatie, sarin din ea ganglici sau pornid o muzica, inseamna ca personalitatea dumneavoastra edificatoare va cauzeaza griji in viata de zi cu zi


15. Galbeni bani

Potrivit traditiei noastre banii din aur (galbenii) reprezinta succes si avere.
- Daca in vis ai monede din aur, inseamna ca iti vei inmulti averea.
- Daca in vis dai galbeni, vorbele tale vor supara pe cineva.
- Daca ai visat ca primesti de la cineva galbeni, inseamna ca vei fi acceptat(a) intr-un grup influent de oameni bogati.
- Daca ai visat ca buzunarul tau este plin cu monede din aur inseamna ca primesti ajutor in rezolvarea unei probleme complicate.
- Daca in vis vezi la altii galbeni, situatia ta se va schimba in bine.

16. Imprumutand bani

Visand ca imprumutati bani de la altii, cel mai probabil este ca situatia dumneavoastra economica recenta nu este chiar buna, lipsa de bani. In cazul in care in realitate situatia banilor nu este o problema, poate ca doriti sa obtneti doar un ajutor in ceea ce faceti sau poate cautati doar o recunoastre a altora, un fel de recunosterea a faptului cat de mult truditi dumneavostra.
Visand ca dumneavoastra imprumutati bani altora, indica faptul ca acele / a cea persoana are nevoie de ajutorul dumneavoastra. Visand ca ati luat intiativa sa imprumutati bani altora, prevesterste o posibila pierdere de bani, chiar paragul falimentului, dar preferi sa faci fapte bune. De exemplu: donati bani, obiecte unor oameni care au nevoie.
Imprumtand bani de la morti. Acest vis nu reprezinta o frica, dar indica faptul ca putini prieteni vor veni sa va ajute daca va confruntati cu dificultati sau obstacole in realitate.
Visand ca prietenii refuza sa va restituie imprumutul de bani. Acest tip de vis tine sa va reaminteasca ca in ultima vreme nu va intelegeti foarte bine cu anumite persoane, iar responsabilitatea este posibil sa fie a dumneavoastra. Pe scurt, trebuie sa fiti mai atent si mai prudent in ceea ce spuneti si ce faceti.

17. Portofel cu bani

Un portofel cu bani in vise inseamna ca sunteti o fire extravaganta si va place sa va aratati grandoarea in fata altora, faceti cheltuieli fara rost.
Visul in care gasiti un portofel plin cu bani sugereaza ca veti face o calatorie.
Un produs Blogger.