Sponsor

Header Ads

Daca esti o femeie puternica, ai relatii mai bune. Descopera-ti singura secretele!


Specialistii de la SheKnows sustin ca femeile puternice au relatii mai bune si sunt partenere incredibile. De ce?
Eu, cand ma gandesc la femei Alfa, ma gandesc la Claire Underwood, din House of Cards. Si se pare ca nu sunt singura. Si editorii de la SheKnows o considera simbol al femeilor puternice. O femeie cu incredere in sine. O femeie care stie ce vrea si stie cum sa comunice asta, spune sexologul Nikki Goldstein.
Femeile puternice sunt partenere mai bune deoarece isi rasplatesc iubitii cu relatii implinite, pline de provocari si cu adevarat autentice. Femeia independenta are curajul de a incerca lucruri noi . Ea poate prelua controlul cand e nevoie. Femeile Alfa au relatii mai bune.
Femeile puternice stiu sa isi sustina partenerul insa si sa renunte la acesta daca nu mai sunt apreciate. Descopera mai multe calitati ale femeilor Alfa din randurile de mai jos:
 • Femeile puternice isi stiu valoarea

Femeile puternice nu au timp de pierdut cu barbatii imaturi. Ele stiu ce valoare au si stiu ce merita. Femeile Alfa stiu cand sunt manipulate si nu raman intr-o relatie pentru ca au nevoie de validare. Ele stiu ca merita mai mult.
 • Femeile puternice nu se joaca de-a iubirea

Femeile mature nu cauta barbati imaturi. Ele isi doresc relatii cu sens, cu miez. Ele isi doresc parteneri de viata. O femeie Alfa va cauta un iubit care sa imbogateasca viata, o viata deja satisfacatoare si bogata.
 • Femeile puternice pot avea grija de ele insele

Nu va fi nevoie niciodata sa dadacesti o femeie Afla. Ele stiu bine sa aiba grija de ele insele. Ele sunt independente. Si daca sunt cu adevarat puternice stiu sa fie si vulnerabile, pentru a cunoaste adevarata iubire.
 • Femeile puternice sunt ambitioase

O femeie puternica are scopuri in viata si in cariera inalte. Este dispusa sa munceasca sa ajunga acolo unde isi doreste. Si va cauta un partener pe masura.
O femeie Alfa va cauta un barbat dispus sa fie la fel de sus. Sa aiba aceleasi standarde inalte. Un barbat care renunta la ego si nu este in competitie cu jobul ei, care nu se simte lezat daca femeia de cariera il pune pe locul doi.
 • Femeile puternice au personalitati incredibile

Femeia Alfa intoarce privirile. Este femeia care orice alte femeie isi doreste sa fie. Este femeia la care multi barbati viseaza. Este femeia inteligenta, cu o personalitate dinamica.
 • Femeile puternice nu sunt niciodata plictisitoare

Femeile Alfa vorbesc sincer si deschis ce gandesc. Ele aleg cararile mai putin umblate. Ele isi doresc schimbari. Ele stiu ca recompensele cele mai multe vin din schimbare si transformare.
Femeile puternice stiu cine sunt si nu le e teama sa fie cine sunt. Vietile lor sunt pline, vibrante, cu conversatii interesante si momente memorabile.
 • Femeile puternice isi aleg parteneri cu care vor sa fie, nu de care au nevoie

Femeile Alfa sunt rarisim codependente. Ele isi aleg parteneri de cuplu cu care vor sa fie. NU pentru ca ar avea nevoie de ei. Femeia Alfa nu are nevoie de un barbat. Ea isi doreste un barbat. Femeile puternice cauta mereu un barbat pe masura.

Trimiteți un comentariu

10 Comentarii

 1. https://www.facebook.com/groups/CaffeeStory/permalink/902339013250291/

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. https://www.facebook.com/groups/CaffeeStory/permalink/902339013250291/

   Ștergere
 2. trafic website free
  https://www.google.ro/search?source=hp&ei=IaIJWvnUM5DOkwWHoKigAg&q=trafic+website+free&oq=trafic+website+free&gs_l=psy-ab.3...2715.6538.0.7152.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0....0...1.1.64.psy-ab..0.0.0....0.DK7VqKM6lnQ

  RăspundețiȘtergere
 3. 10KHits Traffic Exchange: Free Website Traffic to Your Site
  https://www.10khits.com/
  Traducerea acestei pagini
  Free website traffic to your personal blogs, business websites, online stores and videos. 10KHits is the leading traffic exchange since 2011!
  ‎Login · ‎Download · ‎Pricing · ‎How It Works

  RăspundețiȘtergere
 4. Traffup: Get Free Traffic to Your Website or Blog
  https://traffup.net/
  Traducerea acestei pagini
  Get free traffic to your website or blog in just 1 minute. Add your website and get more traffic for free.
  ‎Log in · ‎Free sign up in less than 30 ... · ‎Free YouTube Subscribers · ‎FAQs

  RăspundețiȘtergere
 5. Free Website Traffic - Revisitors
  https://www.revisitors.com/100/?par=BLOG
  Traducerea acestei pagini
  Join over 60000 successful members and let the powerful Revisitors technology deliver thousands of targeted visitors to your website.
  Hit4Hit.org: Get Free Ads and Website Traffic
  https://www.hit4hit.org/
  Traducerea acestei pagini
  Get 100% FREE Website Views, and Hits. Start Promoting Right Now, colect bonuses and invite all your friends to join!
  Trafic Site - Promovare web gratuita - Adauga site rapid si gratuit
  trafic-site.ro/
  Trafic Site - Promovare online gratuita pentru siteuri - Adauga un site pentru a beneficia rapid si gratuit de acesta sursa revolutionara de trafic!
  Top 8 Free Web Statistics Tools - Hongkiat
  https://www.hongkiat.com/.../top-14-free-web-statistics-tools...
  Traducerea acestei pagini
  A web analytics tool is mandatory for every website to keep track of traffic and create strategies according to it. Thankfully, there are many web statistics tools ...
  GenerareTrafic.ro - Generator trafic web gratuit
  www.generaretrafic.ro/
  GenerareTrafic.ro - Generator trafic web gratuit pentru site-ul tau 100% real cu rezultate vizibile din primele 24 de ore!
  How to Increase Website Traffic (for FREE): Beginner's Guide
  https://websitesetup.org/increase-website-traffic/
  Traducerea acestei pagini
  1 sept. 2016 - Have you struggled to increase your website traffic, even though you've tried every “method” out there? No matter what you do, your website ...
  Cum determini traficul unui site – Adrian Ciocălău
  www.ciocalau.ro/2010/10/cum-determini-traficul-unui-site/
  18 oct. 2010 - Metoda foarte exactă de a afla câţi vizitatori are un site este ca acesta să folosească un contor de trafic (gen trafic.ro) şi informaţia furnizată de ...
  SimilarWeb - Digital Market Intelligence & Website Traffic
  https://www.similarweb.com/
  Traducerea acestei pagini
  Compare website traffic statistics & analytics. ... Sign Up for Free ... Analyze the statistics & market share of any website or app; Identify new competitors and ...
  Căutări referitoare la trafic website free

  RăspundețiȘtergere
 6. Cum determini traficul unui site
  Dacă eşti curios ce trafic are un anumit site, atunci ai la dispoziţie mai multe metode: una foarte exactă (dacă ai noroc) şi una aproximativă.

  Metoda foarte exactă de a afla câţi vizitatori are un site este ca acesta să folosească un contor de trafic (gen trafic.ro) şi informaţia furnizată de acesta să fie publică. Contoarele de trafic se plasează de obicei în partea de jos a site-ului, aşa că faci scroll până jos de tot şi dacă vezi un dreptunghi pe care scrie trafic.ro sau orice altceva sugestiv (ex. visitors, counter, stats, etc) faci click pe el. Eşti direcţionat pe pagina contorului şi acolo ai de obicei la dispoziţie informaţii destul de detaliate despre numărul de vizitatori unici, numărul de accesări, vizite, pagini, bounce-rate, etc.

  Dacă nu eşti aşa de norocos încât să dai peste un contor de trafic public, atunci poţi măcar să-ţi faci măcar o idee despre cât de vizitat este acesta. Ai la dispoziţie mai multe metode şi în general recomand să foloseşti comparaţia cu un site la care poţi aplica metoda de mai sus (cu contor de trafic public).

  Aşadar, accesezi www.alexa.com şi alegi din meniul de sus rubrica “Site info”. Tastezi în căsuţa care apare numele site-ului (recomand fără www) şi apoi click pe butonul galben “Search”. Pe pagina următoare vei vedea următoarele informaţii: “Site Information for website.com” şi un buton galben “Get Details”. Dedesubt vei vedea şi poziţia acestui site în “Alexa traffic rank”, “Trafic Rank in [RO]” * şi “Sites Linking in”. Reţine numerele de la rank-uri (global şi local) şi fă click pe buton.

  Ajungi în pagina cu detalii despre traficul site-ului şi implicit vezi un grafic cu evoluţia traficului din ultima lună (sau ultimele 3 luni). Mai jos sub grafic ai la dispoziţie patru căsuţe în care să introduci alte site-uri cu care vrei să compari. Alege un site cu contor de trafic public, despre care crezi că are un trafic aproximativ similar) şi fă click pe butonul “Compare”. Pe grafic vei vedea acum reprezentat comparativ traficul celor două site-uri. Dacă diferenţa este prea mare, alege un alt site până te apropii cu liniile din grafic. Acum ai o idee despre câţi vizitatori are un site chiar dacă acesta nu face publice statisticile. Cel puţin aproximativ. Succes!

  * indicativul ţării la care este încadrat site-ul
  http://www.ciocalau.ro/2010/10/cum-determini-traficul-unui-site/

  RăspundețiȘtergere
 7. Top 8 Free Web Statistics Tools
  Published by Karrar Haider, in Internet

  https://www.hongkiat.com/blog/top-14-free-web-statistics-tools/

  A web analytics tool is mandatory for every website to keep track of traffic and create strategies according to it. Thankfully, there are many web statistics tools available that you can use on your website to track traffic count, type and behavior, etc.
  30 Interesting Websites You Probably Haven’t Heard Of
  30 Interesting Websites You Probably Haven’t Heard Of

  Apart from the regular dips into your favorite social media waterholes, I'm sure you have that assortment of…Read more

  Although each analytics tool has its own unique features, but choosing the right one is of utmost importance. Using multiple analytics tools is really bad for the performance of your website, so you should select only 1-2 tools that offer all the features you need.

  In this article, we will list down 8 website analytics tools that can be easily used for free, just choose the one that fits your needs best.
  Google Analytics

  Google Analytics is one of the most used free analytics tools that offers powerful features that are perfect for most web developers. Google analytics allow you to track web traffic source, count, on-site behavior, clicks, acquisition, conversions and more.

  Apart from tracking visitors, it also helps you optimize your website for better ranking and turning visitors into customers. For this purpose, it offers tips on speeding up website, managing content, insight on visitors behavior and benchmarking tools.
  google analytics

  Google Analytics now offers a basic real-time report showing total time spent on each page, the number of visitors as soon as they arrive or leave and content they click on.

  Unfortunately, when it comes to real-time traffic analytics and deeper analysis of traffic, Google Analytics is still lacking.
  10 Google Analytics Alternatives You Can Try
  10 Google Analytics Alternatives You Can Try

  RăspundețiȘtergere
 8. Google Analytics is without a doubt, the most popular web analytics tool out there. Whether you want to…Read more
  GoingUp

  GoingUp combines web analytics and SEO tools together to offer an all-in-one solution to manage your website and create strategies. It will let you track traffic behavior on individual pages and dissect problems by comparing the performance of each page. Along with that, you can also see from where the visitors are coming and where they go next.
  going up

  Apart from traffic tracking it shows keywords that are bringing in traffic, create custom profiles of visitors, create goals and custom actions to track, research for keywords, track Google page rank for individual pages, see heat maps, optimize pages for better SEO, track Alexa ranking and more.

  Although GoingUp is free for tracking a single website, but you will have to upgrade to pro version if you need to track multiple websites and create more keyword campaigns and goals.
  StatCounter

  StatCounter offers reliable features and tracking for up to 250,000 visitors per month for free. This makes it a good free analytics tool if you are selling a product/service or have a medium size blog.

  It offers invisible counter, activity of visitors before and after visiting your website, heat maps, search engine comparison, see what visitors are doing in real-time, track HTTPS websites, share access with team members, show website stats publicly, check JavaScript Stats and all other basic tracking features.
  statcounter

  You can also configure StatCounter to send custom summaries every week via email to get quick glance at how things are going.
  AWStats

  An open-source analytics tool that works on server side instead of the website, AWStats can read multiple types of log files and analyze multiple websites running on the same server. Although, it still offers basic tracking features, but it’s a great free option if you want a tool that works server side and is open-source.
  awstat

  It’s tracking features include visits count, time spent on the website, bandwidth usage, entry/exit pages, OS and bandwidth used for each, “bot visit” tracking, protection against worms attack, keyword tracking and bookmark tracking. To use AWStats, your web host must log web data to a file that AWStat could read from.
  Piwik

  A very powerful analytics tool that is open source and self hosted. As it is self hosted, all the data about your visitors is stored in your own servers instead of a third-party company. If you are looking to keep information of your visitors private, then Piwik might be the best option. Apart from being self hosted, Piwik is also incredibly powerful and offers almost all the features Google Analytics can offer.
  piwik

  It can create groups of people based on different factors to better understand visitor needs, and you will get complete details of their browser usage; including flash and JavaScript usage. Some of its other features include, real-time page views and behavior tracking, create goals, track web page elements (widgets/banners/videos), unsampled data if required, track events, email summaries, stats of individual users and whole lot more. Piwik also has a paid enterprise version for bigger companies.
  Open Web Analytics

  Another open-source analytics tool, Open Web Analytics offers similar features as Google Analytics but it removes all types of third-party tracking. You can either integrate its PHP API in your application API or use its WordPress plugin if you have a WordPress website.

  Its features include, traffic count, multiple website analytics support, monitor individual visitor behavior, track clicks, view heat maps, track subscriptions, repeated visitors activity over time, track entry/exits and more.
  open web analytics

  It also has specific features for WordPress websites, including ability to track users by given email, track pages by different categories and track comments by specific visitors. Do keep in mind that Open Web Analytics has not been updated for a while now, although it still works fine.
  iPerceptions

  RăspundețiȘtergere
 9. This is basically an advanced survey tool that integrates well with Google Analytics to offer real experience of the visitors. It compliments your current analytics solution if you are using Google Analytics.

  iPerceptions offers tools to create on-site surveys to answer 4 basic questions. The questions include, who are they? Why are they here? How is your website working for them? And what you should fix in your website?
  iperception

  It uses different strategies to ask these questions and make it comfortable for the visitors to answer them. You can combine the real experience data with your stats from Google Analytics to get in-depth view of visitor needs. iPerceptions is a paid service, but you can sign-up for a free account that allows you to create surveys and integrate them with Google Analytics.
  JetPack for WordPress

  If you have a WordPress website, then there is a good chance you might be already using the popular JetPack plugin. JetPack can do many things and one of them is web analytics. It offers basic websites statistics, but it’s no-brainer interface makes it perfect for beginners. You can see total visits of individual posts, popular pages, track keyword, track subscriptions, track clicks, visitor location, on-site behavior and more.
  jetpack stats

  You can see complete picture of traffic over time and get recommendations on how to increase it. If you are a beginner, then JetPack is perfect for you as it is easy to install and offers almost all the required information about visitors.
  Conclusion

  Google Analytics is still the most comprehensive and easy to use free web analytics tool. However if you want more in-depth stats, then give Open Web Analytics a try. It might be a little hard to use, but its real-time tracking features are far better than Google Analytics and it comes without third-party tracking.

  I will also recommend you to try out JetPack plugin first if you are new with web analytics tools, it’s dead simple to use.
  https://www.hongkiat.com/blog/top-14-free-web-statistics-tools/

  RăspundețiȘtergere

Adauga aici parerea ta...