Ads Top

Sfatul bunicii: Leacul natural care îți curăță plămânii și te ajută să scapi de răceală

Iarna vine la pachet cu o mulțime de viroze, răceli și probleme respiratorii, care ne alterează starea de sănătate și fac ca organismul nostru să nu funcționeze la capacitate maximă.
Pe lângă afecțiunile din timpul sezonului rece, sistemul nostru respirator este afectat și de alți factori externi, printre care și poluarea. În plus, cei ce nu se pot lăsa de fumat au un motiv în plus de îngrijorare, plămânii lor fiind puși la grea încercare. Cum sistemul respirator este vital pentru o bună funcționare a organismului, este foarte important să îi acordăm atenție și să tratăm orice afecțiune minoră. Un leac natural și vechi de sute de ani reușește să curețe plămânii în profunzime și elimină simptomele neplăcute ale răcelii.

Leacul natural care îți curăță plămânii și te ajută să scapi de răceală

Chiar dacă există o mulțime de medicamente care tratează răceala, poți prepara un leac natural, care nu numai că te scapă de tuse și febră, ci îți curăță plămânii de toxine, ceea ce va face ca tu să te simți mult mai bine. Acest leac are la bază două ingrediente naturale.

Ingrediente:

  • 4 lingurițe de miere
  • o jumătate de kilogram de morcovi

Mod de preparare:

Înainte de a te apuca de prepararea acestui tratament natural, trebuie să te asiguri că morcovii sunt curați și fără urmă de bacterii, potrivit mustseecenter.com. Astfel, spală-i bine cu apă și oțet de mere, pentru a-i dezinfecta. Taie apoi morcovii în bucățele mici și pune-i să fiarbă câteva minute, până se înmoaie. După ce au fiert, lasă-i să se răcească și pune-i într-un blender pentru a-i transforma în pastă. În apa în care au fiert morcovii adaugă 4 lingurițe de miere și pune lichidul peste piureul de morcovi. Adaugă tot amestecul la frigider și ia câte 3 lingurițe din acest sirop după fiecare masă.

Un produs Blogger.