Sponsor

Header Ads

Bulearca Style: Lucrurile simple ii fac pe oamenii din jurul lumii tot mai fericițiȘtii când se zice că lucrurile mici contează? Ei bine, ele chiar contează și diferă de la o cultură la alta. Nu, nu vorbesc despre bani sau cariere, ci despre gesturi mici, accesibile, care-s menite să ne trezească mintea și sufletul.
Vorbesc despre acele lucruri care ne arată că fericirea este o cale și nu o destinație. Uite, dacă nu te simți în apele tale zilele astea (punem la socoteală și pe bătrânul Mercur Retrograd), încearcă să împrumuți câteva dintre obiceiurile oamenilor din jurul lumii.
Ei au transformat activități mici și plăcute în adevărate tradiții.

Lucrurile mici contează
Spre exemplu, norvegienii practică filozofia antică de "Friluftsliv" și anume - a petrece timp în natură și a deveni integrat perfect în lumea naturală.
Cei de la SavingSpot au realizat un infografic foarte drăguț prin care tu să descoperi 10 obiceiuri de fericire din 10 țări diferite. Partea bună? Le poți încerca la tine acasă, fără niciun efort măreț!

Lucrurile mici contează

Lucrurile mici contează

Lucrurile mici contează

Lucrurile mici contează

Lucrurile mici contează

Lucrurile mici contează

Lucrurile mici contează

Lucrurile mici contează

Lucrurile mici contează

Lucrurile mici contează

Trimiteți un comentariu

10 Comentarii

 1. 5 lucruri pe care doar proștii le fac :)))
  Momentul adevarului, Totul iese acum la iveala :))
  http://www.bulearca.ro/2017/11/5-lucruri-pe-care-doar-prostii-le-fac.html

  RăspundețiȘtergere
 2. Trafic web organic free www.bulearca.ro click here!! Incepe promovarea din acest moment pentru afacerea ta.

  RăspundețiȘtergere
 3. 11-08-2017
  ICI București anunță tranziția la o nouă politică de înregistrare și mentenanță anuală pentru domeniile „.ro”.
  Ca urmare a consultărilor cu partenerii din data de 18.01.2017, care au avut loc la sediul ICI București și pe baza rezultatelor chestionarului „Consultări privind principiile de reglementare a domeniilor .ro” inițiat de MCSI la data de 27.05.2017, Consiliul de Administrație al ICI-București a aprobat în data de 14.07.2017 introducerea serviciului de înregistrare și mentenanță anuală pentru domeniile „.ro”. detalii » http://rotld.ro/

  RăspundețiȘtergere
 4. 26-01-2017
  Introducerea tarifului de înregistrare și mentenanță anuală pentru domeniile ".ro"
  Având în vedere programul legislativ al Guvernului pentru perioada 2017-2020 și lista priorităților legislative ale Guvernului României pentru prima sesiune parlamentară a anului 2017, ce prevede un proiect de lege privind administrarea Domeniului de Nivel Superior ".ro", Ministrul Comunicațiilor și Societății Informaționale a mandatat membrii Consiliului de Administrație ai Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare în Informatică (ICI) să anuleze hotărârea Consiliului de Administrație ICI cu privire la implementarea serviciului de înregistrare și mentenanță a domeniilor ".ro". detalii » http://rotld.ro/

  RăspundețiȘtergere
 5. 23-12-2016
  Introducerea tarifului de înregistrare și mentenanță anuală pentru domeniile ".ro"
  Introducerea tarifului de înregistrare și mentenanță anuală pentru domeniile ".ro" va intra în aplicare începând cu data de 01 Iulie 2017. Pentru numele de domenii ".ro" înregistrate înainte de data de 01.07.2012, deținătorii dreptului de utilizare au obligația de a achita tariful de mentenanță anual în intervalul 01.07.2017-01.10.2017. Pentru domeniile ".ro" înregistrate în intervalul 01.07.2012 – 01.07.2017, tariful de mentenanță anual va fi achitat în momentul în care dreptul de utilizare a numelui de domeniu ".ro" este egal cu 5 ani de la data înregistrării. detalii » http://rotld.ro/

  RăspundețiȘtergere
 6. 06-07-2016
  DNSSEC pentru domeniile ".ro"
  Începând cu data de 06 IULIE 2016, deținătorii de domenii ".ro" au posibilitatea de a adăuga înregistrări DS pentru domeniile ".ro" în vederea semnării DNSSEC. detalii » http://rotld.ro/

  RăspundețiȘtergere
 7. Bine ati venit pe GenerareTrafic.ro !

  GenerareTrafic.ro este un generator de trafic bazat pe schimbul reciproc de link-uri si accesari. Mai pe scurt fiecare isi inscrie propriile site-uri in generator si acceseaza apoi celelalte site-uri inscrise pentru a primi puncte, la randul tau vei primi vizite de la ceilalti bazate pe creditele care le acumulezi. Pentru a beneficia de acest serviciu gratuit trebuie sa te inregistrezi, sa inscrii site-urile tale in generator si apoi sa faci credite accesand site-urile din click exchange sau din surf.

  Ce este Click Exchange?
  Click exchange este o metoda manuala de a oferi si primi vizite prin accesarea link-urilor care apar intr-o fereastra noua a browserului, aceste vizite au o valoare mult mai mare decat cele primite prin surf si se puncteaza cu 1 credit in plus atat la accesare.

  Ce este Surful?
  Surf-ul este o metoda automata de a oferi si primi vizite prin intermediul unui iframe care ruleaza automat pana ce sunt terminate toate site-urile de vizitat.

  Despre noi...
  Ideile si modul in care este conceput acest sistem pot fi garante printr-un sistem care deja este in top in momentul actual si care prin interfata aceasta beneficiaza de un plus de viteza si interactivitate cu multe imbunatatiri in scurt timp.

  Planuri de viitor..
  In viitorul apropiat 3-4 luni vom concepe un sistem unic de trafic de acest mod la nivel mondial si de care se va putea bucura oricine.

  RăspundețiȘtergere

 8. Cine suntem?

  Suntem o echipa tanara dornica sa ofere servicii utile si in mare parte gratuite proprietarilor de site-uri web din Romania, dar si solutii profesionale de cea mai buna calitate.
  http://www.generaretrafic.ro/

  RăspundețiȘtergere

 9. Ce facem?

  Oferim servicii diverse: creare site-uri web, mentenanta(administrare site-uri), promovare, optimizare seo, email marketing si gazduire web clientilor nostri. detalii.
  Contact

  Ne puteti contacta aici prin sectiunea de contact de pe site sau pe www.createwebsite.ro.

  RăspundețiȘtergere
 10. Ultimele postari

  Invitatii gratuite pentru www.site-pedia.ro
  Beneficii cont pe site-pedia.ro - validare articole/site-uri automat; ... 08/11/2012
  Rezultate sistem like exchange
  Rezultate sistem like exchange, in acest articol va voi prezenta rezul... 24/10/2012
  Reclama ta la doar 1 euro
  Acum aveti posibilitatea de a va face publicitate siteului/afacerii pe... 07/08/2012
  Afiliere prin Facebook
  Afiliere prin Facebook este o noua optiune prin care puteti obtine cre... 26/07/2012
  Schimb de like-uri pe Facebook
  Dupa cum v-am promis in urma cu ceva timp, iata ca a aparut si un nou ... 15/07/2012

  Statistici

  Vizitatori online: 1
  Utilizatori online: 0
  Click-uri azi: 52
  Click-uri total: 11171697
  Utilizatori inregistrati: 3337

  RăspundețiȘtergere

Adauga aici parerea ta...