Kamasutra Bulearca.ro: Preludiu pe intelesul barbatilor, 8 gesturi fierbinti care starnesc orice imaginatie a femeilor


Barbatii ar putea spune despre femei ca sunt destul de complicate cand vine vorba de sex si nu sunt prea usor de descifrat. In aceste conditii, se poate vorbi despre preludiu pe intelesul barbatilor? Da, daca ei tin cont de acele gesturi care starnesc orice femeie, scrie askmen.com.
Femeile nu vor mai mult sex, ci vor experiente sexuale de calitate, asa ca barbatii ar trebui sa fie atenti la acele gesturi care tenteaza o femeie si vor avea parte de mai multa satisfactie si ei. Le va fi mai usor sa faca o noua cucerire si sa se bucure la intensitate maxima de fiecare partida de sex.

8 gesturi care starnesc orice femeie

1. Atingerile accidentale si discutiile profunde fac parte din preludiu

Femeile nu pot face sex la comanda, cum nici barbatii nu pot fi pregatiti oricand sa ofere satisfactie maxima. Asadar, este important ca ei sa stie ca femeile au nevoie de timp pentru a intra in dispozitia de a face sex. Atingerile tandre si discutiile profunde maresc dorinta de a face sex.

2. Sexul oral starneste orice femeie

Din moment ce barbatilor le place sexul oral, ar trebui sa stie ca si femeile se excita in momentul in care sunt stimulate. Sexul oral face parte din preludiu, iar barbatii ar trebui sa isi trateze partenera de cuplu cu mai multa atentie inainte sa treaca direct la actiune. Femeile nu vor sa fie grabite, asa este esential ca barbatii sa isi rezerve timp pentru a le satisface mai mult.

3. Stimularea punctului G este esentiala

Desi punctul G este greu de localizat, barbatii ar trebui sa-i acorde mai multa atentie. Este important ca in timpul preludiului sa isi stimuleze partenera si sa incerce sa depisteze care e punctul cel mai sensibil. Specialistii in relatii sunt de parere ca acesta este mai usor de localizat in momentul in care partenera este excitata, asa ca barbatii ar putea sa se bucure de experienta si sa exploreze corpul partenerei.

4. Jucariile sexuale pot aduce un plus de satisfactie in dormitor

Multe femei sunt destul de reticente cand vine vorba de jucarii sexuale, insa, cu putina rabdare, barbatii ar putea sa le ofere mai multa placere si totul ar putea deveni mult mai interesant in momentul in care partenera de cuplu vrea sa incerce experiente noi. In plus, jucariile sexuale pot stimula diferite zone ale partenerei si astfel ea va avea parte de mai multa placere.

5. Preludiul nu trebuie sa se desfasoare doar in dormitor

Multe femei se plang de faptul ca au o viata sexuala anosta si ca partenerul nu incearca experiente noi, asa ca este important de retinut faptul ca preludiul nu trebuie sa se desfasoare doar in dormitor. Mai mult decat atat, mesajele cu conotatie sexuala, discutiile despre fantezii si experiente, dar si partidele rapide de sex se numara pe lista cu gesturi care starnesc orice femeie.

6. Sexul trebuie sa devina o activitate planificata

Desi pare ciudat, sexul trebuie sa devina o activitate planificata. Femeile vor sa aiba o viata sexuala satisfacatoare, asa ca barbatii trebuie sa vorbeasca deschis cu partenera de cuplu si sa afle ce o incita pe aceasta, ce ii place sa faca, ce activitati vrea sa desfasoare in mod normal si cand ar vrea cel mai mult sa faca sex. Astfel, sexul poate fi planificat din timp.

7. Seductia nu se demodeaza niciodata

Femeile vor sa fie seduse, asa ca barbatii trebuie sa tina cont de acest lucru. Orice gest bine gandit ii poate ajuta sa obtina mai mult de la partenera de cuplu si sa aiba parte de mai mult sex. Mesajele cu conotatie sexuala, conversatiile intime, fanteziile puse in practica, gesturile subtile, dar care au o intentie clara, complimentele sau atingerile accidentale, toate aceste lucruri fac parte din arta seductiei.

8. Bunele maniere pot starni orice femeie

Daca toate acele trucuri de mai sus nu functioneaza, barbatii ar trebui sa stie ca bunele maniere se afla si ele pe lista cu gesturi care starnesc orice femeie. Ei ar trebui sa fie adevarati gentlemeni, sa ofere incredere, sa fie independenti, sa fie curajosi in gesturi, sa fie mereu atenti si sa se implice cat mai mult in relatia de cuplu.
Un produs Blogger.