Retete Culinare: Friptura porc glazurata cu sos BBQ

Ingrediente

1 kg rasol de porc feliat
vin roşu
usturoi
smoked paprika
sos BBQ gata preparat
sare
piper
ulei

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

20min
Timp gatire

GĂTIRE

50min
Numar portii

PORȚII

4 portii
Bucăţile de rasol se condimentează din abundenţă cu sare, piper şi boia afumată (smoked paprika).

Se pun în vas de cuptor cu apă, vin şi usturoi şi se dau la cuptor.

Se mai completează cu câte puţină apă şi vin până ce carniţa e moale.

Se ung cu o pensulă cu sos BBQ peste tot şi se dau din nou la cuptor până scade lichidul de tot.

Se servesc cu garnitură şi salată la alegere şi mai ales….se mananca cu mana!

Sosul se găseşte gata preparat şi e dulceag.

Poftă bună!
Sursa reteta!

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii