Retete Culinare: Paste fara gluten cu sos de ciuperci

Ingrediente

1 punga cu paste de linte rosie
1 cutie cu ciuperci
200 ml smantana lichida de orez
1 ceapa
1 catel de usturoi
1 lingura ulei
sare
piper
oregano

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

15min
Timp gatire

GĂTIRE

45min
Numar portii

PORȚII

2 portii
Intr-un vas cu apa mai multa si 1 lingurita rasa cu sare, se pun pastele cand incepe sa clocoteasca apa si se lasa la fiert 12-15 min; aceste paste necesita un timp mai mare de fierbere.
In tigaia cu ulei si putina apa, se soteaza ceapa si usturoiul taiate marunt, se adauga ciupercile scurse si clatite putin, apoi se lasa pe foc 10 min; dupa acest timp, se da vasul deoparte, se adauga smantana, se amesteca, se adauga sare, piper si oregano, se mai lasa pe foc cateva minute, apoi se opreste focul.
Pastele fierte si scurse, se amesteca cu sosul de ciuperci, se potriveste de gust, apoi se pun pe farfurie cu o frunza de busuioc.
https://www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/paste/paste-fara-gluten-cu-sos-de-ciuperci

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii