Login| Sing up


Retete Culinare: Tocanita cu gogosari copti - reteta de post

Ingrediente

300 gr ceapa rosie
1 kg rosii
2 kg gogosari copti si curatati de pielite
1 lingurita sare
4 linguri ulei
foi de dafin

Mod de preparare

Timp pregatire

PREGĂTIRE

01h
Numar portii

PORȚII

10 portii
Se curata ceapa, se toaca si se pune intr-o tigaie la prajit cu putin ulei. Cand ceapa s-a patruns bine, se adauga rosiile tocate, sare dupa gust, foi de dafin si se lasa sa fiarba la foc potrivit, pana cand rosiile se transforma intr-un sos absolut delicios; se adauga gogosarii copti, taiati felii si se lasa la foc mic sa se patrunda, sa se intrepatrunda gusturile si sa mai scada nitel surplusul de lichid, dupa care se opreste focul.
Se serveste cu mamaliguta calda, este gustoasa si ca mancare rece si este plina de vitamine.
Sa aveti pofta si la pofta, dragilor!
https://www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/sosuri/tocanita-cu-gogosari-copti-reteta-de-post?picture=322699#galleryview

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii