Mișcările astrale ale anului 2018 vă vor pune în fața unor noi curente ce țin de adaptare, aici și acum, deși sunteți mai conservatori.

PREVIZIUNI CAPRICORN 2018


Multă agitație pentru nativii Capricorn în 2018, deoarece încă nu v-ați acomodat cu tranzitul guvernatorului vostru.
Capricornul abia a început să scotocească prin sertarele minții, iar Uranus îl va ajuta începând cu 15 Mai din semnul Taurului, din casa a V-a, a creativității.

În cazul vostru totul se va simți pe propria piele, de fapt, veți fi primii care vă veți găsi în postura de martori la aceste evenimente, de aceea încercați pe cât posibil să profitați de tot ceea ce primiți de la Univers. Diferența între voi și ceilalți va fi modul de adaptare și capacitatea de a anticipa ceea ce este de viitor.

La acest aspect, ce-i drept, vor contribui atât Eclipsele din ianuarie-august, cât și retrogradarea lui Marte în casa a II-a, care va intra ulterior la voi în domiciliu. Existășanse de a pierde în acele perioade sume substanțiale de bani, sume pe care însă le veți câștiga înapoi, cel mai important va fi modul în care o să învățați să vă acomodați cu noile trenduri.
În cele ce urmează, vom evidenția evenimentele astrologice marcante ale anului 2018 pentru semnul Capricorn:1. Horoscop 2018 Capricorn luna Ianuarie
31 Ianuarie (Eclipsă de lună pe axa Leu-Vărsător): demersurile financiare sunt încununate de succes, asocieri noi,promovări.
2. Horoscop 2018 Capricorn luna Februarie
15 Februarie (Eclipsă de Soare pe axa Leu-Vărsător): apar primele rezultate de la prima eclipsă din ianuarie: promovare, investiții, achiziții noi, vise premonitorii, iubiri pe interes, profit).
3. Horoscop 2018 Capricorn luna Martie
9 Martie (Jupiter retrogradează în Scorpion): relațiile cu prietenii se degradează, ajutor de la Univers,reorientare spre alte domenii de spiritualitate.
23 Martie (Mercur retrogradează în Taur): relația sentimentală trece prin momente de tensiunie, implicare în viața copiilor, naștere de copii, vă caută persoane din trecutul amoros, idile, creativitate.
4. Horoscop 2018 Capricorn luna Aprilie
18 Aprilie (Saturn retrogradează în Capricorn): prima lovitură venită din partea asociaților, reformă generală.
22 Aprilie (Pluto retrogradează în Capricorn): partenerul este mult mai morocănos, cere mai multe de la voi, dorință de a renaște, de a trăi mai fericit.
5. Horoscop 2018 Capricorn luna Mai
15 Mai (Uranus poposește în zodia Taur): iubirea pare că își face loc în viața voastră, naștere de copii, oficializare relații, creativitate, dorință de a oferi iubire.
6. Horoscop 2018 Capricorn luna Iunie
19 Iunie (Neptun retrogradează în Pești): discuțiile pot fi viciate, se poate înțelege altceva, puteți semna ceva care nu vă avantajează, călătoriile se vor desfășura sub unele aspecte de pericol, atenție la accelerație, amenzi.
26 Iunie (Marte retrogradează în Vărsător): lipsă de bani, necesitatea de a achita o datorie, dorință exagerată de a face rost de finanțe, asocierile nu sunt indicate.
7. Horoscop 2018 Capricorn luna Iulie
13 Iulie (se constituie Eclipsă de Soare): partenerul are un cuvânt de spus în relație, fie se va merge pe împăcare, fie pe despărțire, noi relații, dragoste la prima vedere.
27 Iulie (se constituie Eclipsă de Lună): dorința de a reuși pe cont propriu, inițierea unei afaceri, afirmare profesională, reușite.
8. Horoscop 2018 Capricorn luna August
7 August (Uranus retrogradează în Taur): revin în actualitate relațiile din trecut, dispute cu copii, inspirație, dorință de reformă, iubiri ascunse.
11 August (Eclipsă de Soare): sfera financiară merge foarte bine, contracte, loc de muncă, colaborări, reușite, avansare, promovare.
9. Horoscop 2018 Capricorn luna Septembrie
6 Septembrie (Saturn revine în mers direct în Capricorn): după o perioadă de stagnare acum este momentul să se treacă la fapte, noi relații, iubiri noi, renaștere.
10. Horoscop 2018 Capricorn luna Octombrie
5 Octombrie (Venus retrogradează în Scorpion): cineva din cercul apropiat de prieteni vă poate face o declarație de dragoste, situații imprevizibile, iubire ascunsă.
11. Horoscop 2018 Capricorn luna Noiembrie
6 Noiembrie (Karma intră în Rac): reușite, profit, discuții geniale, inspirație, naștere copii, profit.
7 Noiembrie (Uranus intră în retrogradare în Berbec): părinții pot să se confrunte cu probleme de sănătate, dorință de a renova, de a reuși în ceea ce ați planificat din timpul anului.
8 Noiembrie (Jupiter trece în Săgetător): dorință de evoluție spirituală, descoperire de secrete, spiritualitate, terapii alternative).
17  Noiembrie (Mercur retrogradează în Săgetător): atenție la deplasări, accidente, piedici, vise premonitorii, iubiri ascunse,dorință de a vă echilibra spiritual.
12. Horoscop 2018 Capricorn luna Decembrie
Evenimente astrologice remarcante nu întâlnim, în schimb aspectele sunt destul de de încordate.
Bulearca.ro