Ads Top

Numerologie Online pentru cei nascuti in intervalul zilelor 22 si 28

Numerologie Bulearca.ro 2018

Ziua de naștere 22

Personalitate

Dispunând de forță, stăpânire de sine și o mare ambiție, cei născuți pe 22 au un spirit de anvergură. Au un caracter puternic, simț practic, creativitate, inițiativă, talent de lider și abilitatea de a-i influența pe ceilalți. Acțiunile lor se îndreaptă către afaceri de mare întindere, imperii financiare, putere politică, faimă. Orientarea către materie predomină, iar pornirea de a acumula, de a face avere îi propulsează adesea în lumea plutocrației. Destinul lor este măreț, promițător, dar poate fi dificil.

Defecte

Infumurare, lipsă de scrupule, inflexibilitate, nesiguranță, lăcomie, tendințe acaparatoare și manipulative.

În dragoste

Sentimentele lor nu cunosc cale de mijloc: iubesc sau detestă. Caută un partener din același aluat, cu aceleași ambiții, de preferat care provine dintr-o clasă socială de vârf.


Ziua de naștere 23

Personalitate

Inteligenți, flexibili, agili și ingenioși, cei născuți pe 23 au o mare capacitate de a se adapta la situații. Reacționează spontan, rapid și adecvat. Pentru ei viața este o aventură prin care pot experimenta mereu lucruri noi și incitante. Socializează ușor și au darul comunicării. Imaginativi și perspicace, au talente diverse și interese multiple. Au un destin schimbător, dar nu le lipsește șansa.

Defecte

Inconstanță, nerăbdare, lipsă de tenacitate, înclinare către adicții, mai ales alcool, mâncare, tutun, eventual droguri.

În dragoste

Sunt afectuoși și sensibili, dar marea lor curiozitate îi îndreaptă spre mai multe legături, dintre care unele nepotrivite sau imposibile. Își doresc totuși un echilibru afectiv, așa că până la urmă fac tot posibilul să fondeze o căsnicie armonioasă și stabilă.

Ziua de naștere 24

Personalitate

Mărinimoși, săritori și gata să raspundă prompt la solicitări, cei născuți pe 24 sunt foarte buni prieteni. Pentru ei, cercul apropiaților este sfânt și sunt gata să facă sacrificii pentru a păstra bunele relații. Pe umărul lor fidel și devotat poți să te sprijini sau poți să plângi. Altfel, sunt persoane casnice și responsabile, dar care au adesea, grație sensibilității, veleități artistice, mai ales dramatice sau actoricești.

Defecte

O prea mare sensibilitate și emotivitate, o indulgență exagerată, de care alții pot încerca să abuzeze; indolență.

În dragoste

Sunt romantici, au emoții puternice, le place să-și arate dragostea. Au o enormă nevoie de afecțiune. Sunt plăcuți de sexul opus și pot avea avantaje prin intermediul lor. Plini de farmec, sunt iubiți de soții/soțiile lor.

Ziua de naștere 25

Personalitate

Posesori ai unei judecăți logice și pătrunzătoare, cei născuți pe 25 strălucesc prin facultățile intelectuale și prin dorința de studiu, de instruire. Le place să afle, să cerceteze, să investigheze și trebuiesc încurajați de mici în această direcție, fiindcă este păcat ca înzestrarea lor să nu fie folosită. Au o intuiție excelentă, pe care trebuie să se obișnuiască să o asculte. Sunt firi care nu suportă restricțiile și preferă să lucreze independent, în liniște și retragere.

Defecte

Răceală, aroganță, atitudine de superioritate, spirit critic, melancolie.

În dragoste

Sensibilitatea lor afectivă este mare, dar se feresc să lase să se vadă acest lucru. Sunt reținuți, nu-și comunică emoțiile și reușesc anevoie să lege sau să mențină o relație. Au putere de atracție, însă sunt greu de înțeles.

Ziua de naștere 26

Personalitate

Energici, eficienți și ambițioși, cei născuți pe 26 au stofă de afaceriști. Sunt buni organizatori, inteligenți, realiști, cu viziune de ansamblu și putere de răzbatere. Se descurcă excelent în hățișul finanțelor. Managementul lor este diplomat și cooperant. Relațiile sociale și familia contează la ei cel puțin la fel de mult cât cariera (care sigur contează!). Își găsesc siguranța când stabilesc un echilibru între toate acestea.

Defecte

Tendința de a se atașa excesiv de lucruri și oameni, scepticism, ranchiună, gelozie, încăpățânare.

În dragoste

Au pasiuni devoratoare, pe care se străduiesc să și le stăpânească. Pot dărui mult în dragoste, dar cer la fel de mult. Dilema lor este cum să balanseze setea de absolut cu compromisul necesar menținerii cuplului, de care au atât de mare nevoie.
Bulearca.ro - www.bulearca.ro

Ziua de naștere 27

Personalitate

Deschiși la minte, dinamici, entuziaști și idealiști, cei născuți pe 27 au darul de a-i inspira și organiza pe ceilalți. Sunt autoritari fără să fie duri. Au talente multiple. Îi întâlnim des în mediul cultural, științific, politic, artistic. Sunt performanți în comunicare, relaționeaza ușor, iubesc călătoriile. Au simț social. Cu cât fac mai mult pentru ceilalți, cu atât vor primi mai mult în schimb.

Defecte

Exigență, tendința de a dezvolta atașamente nocive; au adesea senzația că nu au primit ce meritau în viață, autoinducându-și o serie de frustrări.

În dragoste

Fascinează prin ținută și carismă. Sunt romantici și își exprimă simțămintele cu patos, uneori puțin cam prea dramatic. Poartă inconștient în minte portretul partenerului ideal, ceea ce poate fi un handicap în calea împlinirii afective.


Ziua de naștere 28

Personalitate

Plini de inițiativă și mânați de dorința de a se impune, cei născuți pe 28 au stofă de lider, dar au mai mare succes în asociere decât singuri. Au o fire puternică, dar contradictorie. Cooperanți și totodată independenți, se simt în largul lor când au libertate de mișcare, însă au nevoie de încurajări pentru a reuși. Sunt prin excelență niște inițiatori și le trebuie cineva care să finalizeze ceea ce ei încep. Buni strategi, au o minte analitică, inovatoare și lucidă, care vede bine în perspectivă.

Defecte

Încăpățânare, rigiditate, iritabilitate, agresivitate, înclinație către risc.

În dragoste

Pasionali, plini de vigoare erotică și magnetici sexual. Însetați de iubire, dar rar au răbdare să construiască o relație stabilă. Destinul lor amoros este frământat, plin de suișuri și coborâșuri.
Bulearca.ro Numerologie 2018, www.bulearca.ro 
Un produs Blogger.