Ads Top

Orice cifră are o semnificație și orice număr are o vibrație proprie care ne influențează în mod subtil. Fiecare zi din lună, de la 1 la 31, are secretele ei.

Poate că n-ai observat încă, dar cei născuți pe 1 au alte tendințe decât cei născuți pe 2, iar cei născuți pe 15 sunt foarte diferiți de cei născuți pe 17. Pe scurt, ziua nașterii îți poate dezvălui lucruri foarte interesante despre tine însuți.

Bulearca.ro 
www.bulearca.ro 

Numerologia zilei tale de naștere:
Ziua de naștere 1
Personalitate

Fire puternică și independentă. Spirit de inițiativă și organizare, calități de lider. Gândire rapidă și foarte inventivă. Majoritatea celor născuți pe 1 sunt ambițioși, competitivi, apți să-și croiască un drum în viață și dornici să atingă succesul. Nu le place să li se dicteze ce trebuie să facă și au oroare de rutină. Curajosi, loiali și ușor idealiști, au nevoie de un scop, o provocare, un țel. Dețin darul minunat de a-i motiva pe ceilalți.

Defecte

Grabă, încăpățânare, gust pentru risc, agresivitate, individualism și tendința de forța nota când lucrurile nu evoluează în direcția sau în ritmul dorit.

În dragoste

Pasionați și inclinați către extreme. Se aprind rapid, sunt predispuși la iubiri fulgerătoare, le place să cucerească. Au magnetism și o sexualitate plină de forță.
 

Ziua de naștere 2
Personalitate

Pașnici și prietenoși, cei născuți pe 2 depind mult de anturaj și de mediu. Sunt sensibili, afectuoși și au nevoie de atenție. Caută armonia și siguranța. Diplomația este o calitate de bază. Sunt buni mediatori și colaboratori. Au intuiții excelente și abilități psihologice. Iubesc frumosul, au gusturi rafinate și adesea au talente artistice. Atenți la detaliu și perseverenți, le este mai la îndemână să definitiveze un proiect decât să-l inițieze. Nu le place să iasă în față, preferând planul secund.

Defecte

Timiditate, neîncredere, vulnerabilitate, nervozitate, lipsă de combativitate, pesimism și înclinația de a accepta prea multe compromisuri.

În dragoste

Sunt romantici, tandri și foarte sentimentali. Iubirile lor se nasc mai lent, prin tatonări succesive, sunt profunde, liniștite și discrete.
 
Ziua de naștere 3
Personalitate

Inspirați, plini de vitalitate, sociabili, veseli și entuziaști, cei născuți pe 3 au capacitatea de a le transmite celorlalți emoțiile, mai ales în dragoste și în arta. Au carismă, grație, strălucire. Sunt imaginativi, au simțul culorii, al scenei, al micului și marelui ecran. Scriu frumos. Buni comunicatori, se descurcă minunat în negocieri și vânzări. Inteligența ascuțită și spontană este dublată de o mare sete de cunoaștere.

Defecte

Superficialitate, nestatornicie, toane, frivolitate, nerăbdare și tendința de a risipi, de a trăi mai scump decât le îngăduie veniturile.

În dragoste

Reacționeaza viu la stimulii erotici, sunt afectuoși, atrăgători și foarte căutați de sexul opus. Se poate să umble din floare-n floare până întâlnesc partenerul potrivit, dar când îl întâlnesc îi sunt foarte devotați.


Ziua de naștere 4
Personalitate

Disciplinați și responsabili, cei născuți pe 4 își iau sarcinile în serios, atât în profesie cât și în viața particulară. Sunt oameni cu principii, cu simț moral. Iubesc munca, dau dovadă de metodă, disciplină și precizie. Foarte realiști, trebuie mai întâi să vadă ca să creadă, vor situații clare și construiesc doar pe teren verificat și solid. Sunt rezervați și mândri (dar nu aroganți), dar au înțelegere pentru ceilalți, cărora le inspiră încredere.

Defecte

Rigiditate, încordare, scepticism, încăpățânare și pornirea de a-și reprima emoțiile, ceea ce poate antrena o serie de frustrări.

În dragoste

Nu agreează efuziunile amoroase, sunt prudenți și nu-și dăruiesc inima prea ușor. Chiar dacă din exterior par mai reci, leagă relații temeinice, sunt fideli și își prețuiesc partenerul de viață.
 
Ziua de naștere 5
Personalitate

Inteligenți, inventivi și foarte curioși, cei născuți pe 5 știu totul despre orice, sau măcar câte un pic din toate și au marele talent de a găsi rapid soluții. Mereu în căutarea noului, sunt adaptabili, progresiști și deschiși către schimbări. Le place să călătorească, să cunoască fețe noi, să comunice, să socializeze. Iubesc libertatea, nu suportă restricțiile și caută provocările, mai ales de natură intelectuală.

Defecte

Neliniște, nerăbdare, impulsivitate, încăpățânare și inclinația către excese (mâncare, alcool, sex, medicamente sau droguri), cu efecte nocive asupra sănătății.

În dragoste

Au o mare putere de seducție, de care nu sunt însă întotdeauna conștienți, mai ales în prima tinerețe. Romantici și pasionați, au nevoie de o pereche cu care să rezoneze mental și spiritual.Ziua de naștere 6
Personalitate

Înțelegători, sociabili și generoși, cei născuți pe 6 sunt fericiți când pun umărul la fericirea altora, în special a familiei. Vor urmări calea de mijloc, armonia. Sunt corecți, de încredere și sar în ajutorul semenilor la cel mai mic semn. Știu să-i îngrijească, să-i trateze, să-i aline, să-i încurajeze. Adesea au virtuți medicale sau terapeutice. Au simț estetic, imaginativ și artistic. Bunăstarea și liniștea căminului rămâne însă țelul lor major.

Defecte

Fire oscilantă, inerție, sentimente extreme și vulnerabile, credulitate, slăbiciune în fața rugăminților, laudelor și lingușelilor.

În dragoste

Au sentimente puternice și sunt foarte tandri. Cuplul este esențial pentru ei. Pot avea mai multe relații, dar când găsesc omul potrivit își găsesc tihna și echilibrul. Știu să-și facă partenerul fericit.


Ziua de naștere 7

Personalitate

Capabili de o percepție profundă și analitică, cei născuți pe 7 sunt înclinați spre cultură, spiritualitate, filozofie, știință și tehnică. Îi atrag misterele, lucrurile oculte. Dispun de vaste facultăți mentale, au un spirit de observație ascuțit și o intuiție deosebit de dezvoltată. Preferă să lucreze singuri și duc la bun sfârșit ceea ce încep. Introspectivi, meditativi și uneori enigmatici, au, totuși, un caracter puternic și plin de curaj.

Defecte

Egocentrism, obstinație, orgoliu și faptul că își exteriorizează greu sentimentele, ceea ce le poate aduce neajunsuri relaționale.

În dragoste

Își trăiesc intens emoțiile, dar nu le dau frâu liber și îi consideră pe cei ce o fac drept labili sau imaturi. Distanți, exigenți, critici și crispați, își reduc singuri șansele de fericire afectivă.

Un produs Blogger.