Ads Top

Numerologie Online pentru cei nascuti in intervalul zilelor 8 si 14

Bulearca.ro - Numerologie 2018
Zile de nastere:

Ziua 8

Personalitate

Având o personalitate de anvergură, ambițioasă și plină de forță, cei născuți pe 8 detestă mediocritatea. Nu se tem de nimic, au inițiativă, talent organizatoric, putere de muncă, sunt competitivi și originali. Își folosesc înzestrarea pentru a porni pe cont propriu, pentru a făuri și dezvolta, de cele mai multe ori cu rezultate spectaculoase. Au simțul afacerilor și al banului. Asocierile le lasă adesea un gust amar.

Defecte

Tendințe dominatoare sau extremiste, nerăbdare, impulsivitate. Șansele irosite, lipsa de scrupule, greșeala de a risca gratuit ceea ce au construit sau acumulat se razbună sau aduc eșecuri.

În dragoste

Pentru ei, pasiunea este la ordinea zilei. Au un mare apetit sexual, se înflăcărează repede, se dăruiesc total, dar le trece repede. Magnetici și fascinanți, cuceresc fără efort.

Ziua  9

Personalitate

Dotați cu vederi largi, mărinimie și mult idealism, cei născuți pe 9 par a fi meniți unor cauze înalte. Sunt altruiști, caritabili, plini de compasiune, dar dinamici și eficienți. Adesea joacă un rol important în societate și se implică în acțiuni umanitare sau progresiste. Imaginația, inspirația și talentul îi împing frecvent spre sfera artistică. Sunt un pic ciudați, extravaganți, rebeli și aventuroși.

Defecte

Neliniște, reacții subite și neașteptate, idei fanteziste, inconstanță, orgoliu, lipsă de tact.

În dragoste

Cei de sex opus îi găsesc seducători și fascinanți. Cuceresc ușor dar, romantici și visători fiind, uneori suferă deziluzii din cauza credulității și naivității. În ciuda firii contradictorii, își iubesc sincer familia și pot fi fideli. Au o relație specială cu copiii.


Ziua 10

Personalitate

Având o mentalitate de învingător, cei născuți pe 10 sunt răzbătători și își croiesc drumul în viață fără să aibă nevoie de sprijin. Sunt puternici, curajoși, dinamici, siguri pe ei și foarte ambițioși. Au spirit de comandă, abilități strategice și manageriale, sunt inventivi. Răspund prompt la provocări. În general ajung oameni de succes, mai cu seamă când își stabilesc obiective precise și constructive. Prețuiesc prietenia și o cinstesc prin loialitate și devotament.

Defecte

Fire iute, posesivitate, gelozie, idei fixe, tendințe dominatoare, refractari la sfaturile venite de la ceilalți.

În dragoste

Au iubiri intense, sunt pasionați. Posedă o mare forță de atracție, iar faptul că sunt eleganți le sporește farmecul. Le place să cucerească, dar trebuie stimulați continuu, căci altfel se plictisesc.


Ziua 11

Personalitate

Cei născuți pe 11 sunt dintre "cei aleși". Se disting prin însușiri aparte, precum: vocație, iluminare, inspirație, intuiție, imaginație, abnegație. Sunt niște idealiști cu un destin deseori special, călăuzit de puterea convingerilor și marcat frecvent de un talent timpuriu, de o revelație sau de chemarea unei misiuni. Au forță morală, sunt înțelepți și diplomați. Le place studiul. Uneori au o percepție atât de ascuțită, încât poate duce la apariția unor manifestări parapsihice.

Defecte

Lipsă de realism, exaltare, excentricitate, aroganță, individualism.

În dragoste

Sunt romantici, deosebit de sensibili, au sentimente nobile și tendința de a idealiza ființa iubită. Au nevoie de un partener de viață cu care să comunice spiritual, dar care să aibă în paralel ceva mai mult simț practic decât au ei.Ziua 12

Personalitate

Fie că evoluează sau nu în domeniul artelor, cei născuți pe 12 au un simț dramatic dezvoltat și pun talent în ceea ce fac, chiar dacă e vorba doar de lucruri banale. Au o fire prietenoasă, le place să socializeze, să lucreze în colaborare. Sunt liantul grupului și sufletul petrecerilor. Îi măgulește să se afle în centrul atenției. Energici și dornici de schimbări, sunt mereu în mișcare, preocupați mereu de altceva.

Defecte

Stări de spirit schimbătoare, nervozitate, instabilitate, dispersie, atribute ce-i pot impiedica să-și exploateze resursele.

În dragoste

Înclinați mai mult către flirt decât către ceva serios, arareori au legături stabile. Chiar când iubesc sincer, independența lor și dorința de a face doar ce-i taie capul, indiferent dacă celălalt este sau nu de acord, poate compromite relația.

Ziua 13

Personalitate

Uzând de calități ca simțul practic, creativitatea și disciplina, cei născuți pe 13 au darul de a ști să îmbine frumosul cu durabilul și funcționalul. Sunt oameni realiști, logici, organizați, meticuloși și de încredere, care pun preț pe muncă, familie și tradiție. Profesia este de bază pentru ei, dar este esențial să le placă ceea ce fac. Se poate să-și schimbe ocupația până își găsesc vocația, dar când o găsesc, fac din meserie o artă. Sunt în general serioși, vorbesc puțin, sincer și cu miez.

Defecte

Rigiditate, încăpățânare, conservatorism, scepticism, care pot bloca accesul la o serie de oportunități favorabile. Mai multă deschidere!

În dragoste

Au sentimente profunde și statornice. Prudenți, se leagă greu, în timp. Chiar dacă nu sunt prea expansivi în dragoste, au un farmec al lor, care atrage.

Ziua 14

Personalitate

Curioși, independenți și adaptabili, cei născuți pe 14 au nevoie de informație, provocări și schimbare. Sunt curajoși, riscă deseori și cred în steaua lor norocoasă, având o fire de jucător. Inteligenți, ingenioși, practici și creativi, găsesc rapid soluții la orice și sunt talentați în multe domenii. Dacă își consacră aptitudinile unei cariere pe placul lor, dacă fac apel la voința și realismul cu care sunt dotați, pot munci foarte mult și pot atinge mari succese. Altfel, s-ar putea irosi în van...

Defecte

Impulsivitate, lipsă de echilibru, înclinație către dependențe (alcool, tutun, mâncare, medicamente, drog, jocuri).

În dragoste

Fermecători și plini de temperament, nu duc lipsă de oferte. Totuși, preferă să aleagă decât să fie aleși. Au o viață sentimentală bogată și adesea destul de furtunoasă.
 www.bulearca.ro Numerologie 2018 -2019
BULEARCA.RO
Un produs Blogger.