Ciorba cu carnati de bere



Ingrediente

  • - 1 plic (400 g) de amestec de legume congelate Bors taranesc
  • - 1 ceapa
  • - 1 cartof
  • - 3 linguri de ulei
  • - 250 ml bors
  • - 1 l apa
  • - 1 cub supa de legume
  • - 200 g carnati de bere
  • - sare
  • piper
  • dupa gust (atentie
  • carnatii si cubul de supa de legume contin sare)
  • - 3 catei de usturoi
  • - patrunjel verde

Mod de preparare

Ceapa se taie solzisori si se caleste in ulei.

Se adauga amestecul de legume, cartoful taiat cubulete si usturoiul taiat felii.
Se lasa 2-3 minute sa se soteze, apoi se adauga cubul de supa de legume, dizolvat intr-un litru de apa fiarta.
Se lasa sa fiarba 25 minute, se adauga carnatii de bere si se mai lasa sa fiarba 5 minute.
Se adauga borsul fiert si se mai lasa sa fiarba inca circa 5 minute.
Se potriveste de sare si piper.
Se serveste cu smantana si ardei iute (dupa gust) şi se orneaza cu frunze de patrunjel.
Copyright Bulearca.ro 2018  http://www.bulearca.ro/2018/02/ciorba-cu-carnati-de-bere.html
Ciorba cu carnati de bere Ciorba cu carnati de bere Reviewed by bulearca on 2/28/2018 08:21:00 a.m. Rating: 5

Advertisement

ad300