Ads Top

Ai auzit de Insula Sacalin din România?

Situată la mică distanță de Coasta Românească, această insulă adăpostește o mare varietate de păsări, mamifere și reptile ce populează insula. Aici se găsesc cele mai mari colonii de chire de mare și pelicani creți, insula fiind principala zonă de cuibărit, hrănire și iernare a acestor specii. Pe insulă au fost recenzate 229 de specii de păsări. În apele insulei se găsesc pești rari, sturioni, dar și plante rare, cum ar fi varza de mare și canarul bălții.
Insula Sacalin reprezinta cel mai nou tarâm românesc , aflat la confluenţa dintre Delta Dunării si Marea Neagră. Prezint acest videoclip in scop educational si informativ, pentru ca, prin imaginile aratate sa se înteleagă si sa se promoveze necesitatea ocrotirii acestei zone din patrimoniul natural inestimabil al Deltei Dunării. Sustin turismul responsabil , astfel ca nu am patruns pe teritoriul insulei, iar prin altitudine si durata zborului sa reduc la minim urmele incursiunii aeriene. Multumesc si vizionare placuta.

Insula Sacalin – bucată de rai românesc - Litoral TV


Peninsula Sacalin, cel mai nou teritoriu al Romaniei (5 minute de geografie)

In episodul de astazi "5' de geografie" veti afla care este cel mai nou pamant romanesc, cum s-a format si care este istoria acestuia. Nu uitati sa va abonati la canalul meu de youtube pentru a vedea noi clipuri. Urmariti-ma pe: Blog: https://colectionaruldeorase.wordpres... Facebook: https://www.facebook.com/colectionaru... 

INSULA SACALIN DIN ZBOR

Un produs Blogger.