Ads Top

Cum să-ți sculptezi corpul în 8 săptămâni - fără un antrenor personal!

Salutări tuturor celor care mă cunosc! Cât despre cei care „mă citesc” pentru prima dată, permiteți-mi să mă prezint. Numele meu este Robert Ionescu și sunt membru al Comunității Profesionale de Fitness și instructor de fitness cu multă experiență.
Activitatea mea presupune antrenarea vedetelor de cinema. Fac lucrul acesta de foarte mulți ani și am lucrat cu o mulțime de persoane corpolente. Cu siguranță i-ați văzut pe mulți dintre ei în filme. De-a lungul anilor petrecuți în antrenarea altor persoane, experiența și cunoștințele mele au conturat un concept clar despre cum ar trebui să arate un program de fitness. Acesta se baza numai pe nutriție și antrenamente. Totul a mers bine, dar, câteodată, actorii aveau un program mult prea încărcat și pur și simplu nu aveau suficient timp pentru a se dedica antrenamentelor. Iar pentru a obține trupurile pe care le vedeți pe ecrane este nevoie de multă muncă în fiecare zi.
Actorii vin la mine deoarece, prin intermediul programului meu, pot obține rezultate uimitoare în timp scurt . Bineînțeles, este imposibil să renunțăm complet la antrenamente, dar le putem reduce durata considerabil. Nu pot divulga numele clienților mei din cauza contractului, dar încercați să vă amintiți unul dintre tipii bine clădiți din ultimul film de succes. Am obținut acel trup în 2 luni folosind programul meu.
Deseori am văzut persoane cu exces de greutate care au eșuat în procesul de slăbire de multe ori până să apeleze la un instructor. Aceștia nu au timpul și cunoștințele în ceea ce privește un sistem auto-organizat corect de nutriție și antrenamente, iar din această cauză nu au obținut niciun rezultat. Dar acum știu cum să-i ajut.
În prezent, lucrez doar ca instructor particular, iar programul meu a devenit atât de popular, încât pur și simplu nu mai am posibilitatea de a antrena și alți oameni. De aceea am hotărât să creez propriul meu program, la finalul căruia oricine poate slăbi și își poate sculpta trupul în doar 8 săptămâni.

4 sfaturi utile ale unui instructor de fitness

Bazându-mă pe exemplele clienților mei, știu cât de greu este la început . De aceea, azi, aș vrea să vă vorbesc despre câteva obiceiuri simple care vă vor aduce mai aproape de trupul ideal.
Îndrăgostiți-vă de apa proaspătă obișnuită, iar ea vă va iubi înapoi
1. În primul rând. Trebuie să vă îndrăgostiți de apa proaspătă. Consumați primul pahar cu apă dimineața, imediat după ce v-ați trezit. Acest lucru vă va accelera metabolismul. Beți între 1,5 și 2 litri de apă pe zi. În curând veți simți influența pozitivă a apei asupra organismului: vă veți simți mai puternici și energizați, în timp ce tonusul muscular va crește.
Înlocuiți hrana obișnuită cu amestecuri de legume și salate
2. Consumați mai multe legume și verdețuri. Faceți o regulă din a le adăuga la fiecare masă de prânz și cină. Dar aveți grijă cu fructele, nu mâncați mai mult de două pe zi, deoarece conțin zahăr. Cu toate acestea, orice fruct este mult mai bun decât dulciurile, bineînțeles. De aceea ar trebui să încercați să vă schimbați deserturile cu fructe.
Nu mergeți la cumpărături când vă este foame
3. Nu mergeți la cumpărături de alimente atunci când vă este foame. Creierul nostru poate folosi orice truc atunci când ne este foame pentru a obține o porție de glucoză. În cazul acesta, există riscul de a cumpăra dulciuri și nu mâncarea pentru care ați venit. Luaţi o gustare înainte de a merge la cumpărături și realizați o listă. Acest lucru vă va salva de mâncarea nesănătoasă.
Un produs Blogger.