Nu are nici o jenă! Fotomodelul britanic Katie Price s-a giugiulit recent cu iubitul mult mai tânăr, Kris Boyson, în văzul tuturor. S-au atins în părţile intime şi au mimat sexul la piscina unui hotel de fiţe.
Fotomodelul şi vedeta de televiziune Katie Price (40 de ani) l-a încins pe iubitul ei, Kris Boyson, de numai 29 de ani, la Hotelul Gleddoch din Glasgow. Paparazzii i-au surprins cum se sărutau şi se pipăiau în apă. El îi punea mâna pe sâni şi ea scotea sunete provocatoare. Mai aveau puţin şi treceau la fapte.
 


Price nu a fost deloc deranjată de prezenţa fotografilor. Asta deşi e mama a 5 copii, care pot vedea pozele în presă. Se zvoneşte că vrea să se mărite curând, a patra oară, cu mult mai tânărul Boyson. Katie Price s-a despărţit recent de al treilea soţ, Kieran Hayler, după 5 ani de căsnicie. Ei au împreună un băiat, Jett, de 5 ani, şi o fetiţă, Bunny, care împlineşte 4 ani, în august.
Diva, care are o avere de 40 de milioane de dolari, a mai fost măritată cu Peter Andre, între 2005 şi 2009, şi cu Alex Reid din 2010 până în 2011. Price mai are un fiu autist, Harvey, de 16 ani, cu fostul fotbalist Dwight Yorke, un fiu, Junior, de 13 ani, şi o fiică, Princess, de 11 ani, din căsnicia cu Peter Andre.
Sursa: http://www.bulearca.ro/