Ads Top

Cum seduci bărbații din zodia Gemeni?

Prin ce seduce bărbatul Gemeni

Bărbatul Gemeni este o ființă gregară, o bună companie care iubește petrecerile și oamenii. Mintea lui este neobosită, înțelegerea rapidă, îi place să comunice, are simțul umorului și replică scînteietoare. Nu suportă rutina sub nicio formă, iubește libertatea și mișcarea.

Pare să nu îmbătrânească, nici psihic nici fizic, ca și când, asemeni lui Faust, ar fi încheiat un pact pentru menținerea tinereții veșnice. Ba, mai mult, adesea se comportă de parcă ar fi ancorat într-o eternă adolescență.

Când îi place o fată, bărbatul Gemeni îi face curte într-un mod aproape rudimentar, fără chitară și serenade: "Vrei? OK!" sau "Nu vrei? Cu atât mai rău pentru tine". Nici că se poate mai simplu și mai "băiețesc" decât atât. Esențial pentru el este să se ferească de pasiune, să nu se implice sentimental.

Bărbatul Gemeni este întrucâtva îngrozit de necesitățile emoționale. Este un cerebral, iar sexualitatea nu joacă un rol principal în viața lui, cu toate că dispune de ceea ce psihologii numesc "aperceptie", adică știe cum să declanșeze reacțiile altora, aducându-și astfel partenera pe culmile extazului.

Bărbatul Gemeni este exasperant, dar fermecător. Nu este nici gelos, nici posesiv, și i se pare monstruos să vrei să păstrezi o femeie doar pentru tine. Nu își refuză o aventură, dar când pornește "la vânătoare" nu e mânat de instincte sexuale, ci de veșnica lui dorință de nou.

Într-o bună zi, însă, bărbatul Gemeni găsește de cuviință să se așeze la casa lui, iar atunci își alege o femeie practică, cu simțul umorului și care să-i înțeleagă și să-i împărtășească preocupările intelectuale.

Cum cucerești un bărbat din zodia Gemenilor

Dacă vrei să-l cucerești pe bărbatul Gemeni, trebuie să fii veselă, spirituală și să nu te arăți vrăjită de farmecul lui.

Șochează-l cu o privire ghidușă și apoi zâmbește-i derutant. Invită-l la un film și apoi la cină, la un restaurant asiatic. La un moment dat, ca și când ai vrea să subliniezi o replică, atinge-i ușor brațul sau mâna.

Nu-ți bate capul să îmbraci cine știe ce toaletă, fiindcă pentru bărbatul Gemeni nu contează cum ești îmbrăcată, contează numai ce spui. Povestește-i anecdote, dă-i replici spontane, fă jocuri de cuvinte!

Provoacă-l la un joc de scrabble, table, sah etc. Bărbatul Gemeni are un temperament ludic și răspunde foarte bine la jocuri, chiar și la cele emoționale sau sexuale.

Fii mereu alta, nu-l lăsa să te intuiască, nu-l lăsa să se plictisească! O idee excelentă ar fi să alternezi comportamentul pasional cu cel indiferent și cu cel camaraderesc.

Nu te chinui să gătești pentru el, fiindcă nu-l impresionează. Mai bine "alimentează-l" cu noi provocări și cu noi subiecte de interes și discuții.

Nu-l bate la cap cu întrebări dulcege de genul "Spune-mi, cât de mult mă iubești?" sau cu reproșuri de genul "Nici nu m-ai băgat în seamă azi-dimineață!", fiindcă îl vei plictisi îngrozitor.

Nu aduce vorba despre căsătorie! Bărbatul Gemeni este foarte agil și, dacă simte că vrei să-i îngrădești libertatea, s-ar putea să-l vezi dispărând într-un minut. Dă-i senzația că îl iubești doar pentru acum și îl vei păstra pentru totdeauna!

Un produs Blogger.