Ads Top

Cum seduci bărbații din zodia Rac?

Prin ce seduce bărbatul Rac

Bărbatul Rac este politicos și galant, un fel de cavaler de modă veche. Ține foarte mult la siguranță, la familie și la valorile tradiționale.

Foarte pasional, bărbatul Rac este, în același timp, destul de atent încotro își îndreaptă pasiunea, pe care nu și-o manifestă de la început, fiindcă, înainte de toate, trebuie sa aibă încredere în aleasa lui.

Este foarte ușor să-l iubești pe bărbatul Rac pentru sensibilitatea lui și simțul lui artistic, pentru subtilitatea și fantezia lui. Pe de altă parte, e greu să-i suporți neliniștile, desele și complicatele schimbări de stare sufletească, susceptibilitatea, șantajul sentimental.

Femeia de lângă el trebuie să învețe să-i citească starea de spirit din semnale și atitudini. Un bombănit morocănos poate însemna că se simte respins și are nevoie de încurajare. Dacă devine cârcotaș și certăreț, înseamnă că se simte neapreciat și trebuie lăudat. Dacă se lipește de tine, înseamnă că are nevoie să-l liniștești și trebuie să-l mângâi.

Bărbatul Rac are nevoie de dovezi de iubire și de fidelitate și caută legăturile stabile. Trădarea îl rănește cumplit și chiar dacă, în mod rațional, o poate ierta, emoțional nu o iartă niciodată.

Sexualitatea bărbatului Rac nu este impetuoasă, ci caldă și bogată, plină de imaginație și de senzualitate.

Bărbatul Rac cunoaște și intuiește foarte bine femeia. Știe cum să o facă fericită, iar tehnicile sale erotice vizează fiecare părticică din trupul partenerei.

Cum cucerești un bărbat din zodia Racului

Bărbatul Rac este atras de femeile frumoase, calde, optimiste și pline de viață. Se decide greu să facă primul pas, fiindcă la început este nesigur și oarecum timid. Așa că poți prelua tu inițiativa: arată-i că-l apreciezi, fă-l să se simtă în siguranță și străduiește-te să-i ridici moralul.

Îmbracă-te feminin și senzual, parfumează-te cu miresme care amintesc de trandafirii de vară, creează o atmosferă romantică! Din conversație, într-un mod foarte subtil, dă-i de înțeles că pentru tine familia e sacră, că visezi să ai cândva o casă a ta, cu gradină și curte, și că iubești copiii.

După o masă deosebită (bărbatul Rac este un gurmand), la un pahar de vin, încurajează-l să depănați împreună amintiri din adolescență, din copilărie... dar lasă-l mai mult pe el să povestească, fiindcă e un narator înnăscut, cu o memorie fabuloasă.

Încearcă să-i cunoști pe cei care-i sunt apropiați, familia și mai ales mama. Dacă reușești să-i cucerești mama, poți considera că ai câștigat partida pe jumătate.

Nu încerca să stârnești gelozia bărbatului Rac, pentru că îl vei face să se simtă în nesiguranță! E posibil să se retragă dacă simte că nu poate avea suficientă încredere în tine.

Încearcă să nu îl contrazici! Mai bine fii diplomată și persuasivă, iar dacă se înfurie, nu trebuie să reacționezi, fiindcă îi va trece de la sine...

Atenție: în momentul în care bărbatul Rac este cucerit, devine posesiv și oarecum convențional. Pentru a-i întreține focul pasiunii, dovedește-i că ești o femeie deosebită și surprinde-l din când în când cu momente pline de romantism și fantezie.


Niciun comentariu:

Adauga aici parerea ta...

Un produs Blogger.