Sponsor

Header Ads

Banuti cu piersici - Prajitura





Vei avea nevoie depentru a prepara Banuti cu piersici

  • 1,5 pahare de faina (250g)
  • 200g branza dulce
  • 200g de Rama Maestro
  • 500g de piersici
  • zahar pudră (pentru decor)

Mod de preparare Banuti cu piersici

  1. Pasul 1

    Amestecați toate ingredientele până când formați un aluat omogen. Rulați aluatul obținut.
  2. Pasul 2

    Decupati cerculete din aluatul bine intins cu ajutorul unui pahar.Tăiați piersicile în formă de semilune.
  3. Pasul 3

    Puneți o bucată de piersică pe fiecare cerculeț format și lipiți părțile opuse ale cercului.
  4. Pasul 4

    Puneți prăjiturile pe o tavă de copt. Coaceți, in cuptorul preincalzit, până când aluatul devine auriu. Presarati apoi zahăr pudră peste ele.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii