Ads Top


ingrediente

     2 1/2 cești (375g) Făină albă de aripi
     1/2 lingurita praf de copt
     1/2 linguriță de sare
     175g unt, moale
     3/4 cană (165 g) zahăr roșu
     1 linguriță extract de vanilie
     1 Coles Brand Australian Free Range Egg
     1 cană (160g) amestec de zahăr dulce
     1 1/2 linguri de lapte
     Snake lollies, pentru a decora
     24 marshmallows albe
     Icoana scrisă de ciocolată neagră, pentru a decora
     2 x 120g pkts M & M's Minis

Metodă

    Pasul 1
    Setați făina albă, albă, praf de copt și sare într-un castron. Utilizați un mixer electric pentru a bate untul și zahărul într-un castron timp de 5 minute sau până când este palid și cremos. Bateți în vanilie și ou. Se amestecă amestecul de făină.
    Pasul 2
    Îndepărtați aluatul pe o suprafață ușor freacă. Se frământă timp de 1 minut sau până la netezire. Împărțiți aluatul în 2 porții și formați fiecare porțiune într-un disc. Înfășurați în folie de plastic și puneți-l în frigider timp de 30 de minute pentru a se răci.
    Pasul 3
    Preîncălziți cuptorul la 180 ° C. Linia 2 tăvi de copt cu hârtie de copt.
    Pasul 4
    Rulați 1 disc de patiserie între 2 coli de hârtie de copt și 5 mm grosime. Utilizați un tăietor de patiserie rotund de 7 cm pentru a tăia 12 discuri din aluat, dacă este necesar. Așezați discurile la distanțe de 3 cm pe tăvile căptușite. Coaceți timp de 12-15 minute sau până când este ușor de aur. Lăsați deoparte pentru a se răci. Repetați cu aluatul rămas pentru a face 24 de biscuiți.
    Pasul 5
    Sapunați zahărul într-un castron. Adăugați suficientă cantitate de lapte pentru a obține o consistență groasă. Înghețați lingura peste biscuiții răciți și împrăștiați spre margini pentru a forma corpul topit.
    Pasul 6
    Utilizați foarfece de bucătărie pentru a tăia 24 de triunghiuri mici dintr-un șarpe portocaliu lolly pentru a forma nasul. Aplicați ușor bazele nasului în glazură. Atașați-vă pe părțile laterale ale mlaștinii. Utilizați glazura de scris pentru a privi ochii și gura pe marshmallows. Apăsați capetele marshmallow pe biscuiți cu gheață. Utilizați foarfece de bucătărie pentru a tăia capetele de la șarpele de șarpe. Taie lungimea șerpilor pentru a face două bucăți lungi subțiri. Înfășurați capetele de marshmallow pentru a forma eșarfe.
    Pasul 7
    Plasați Minis roșu și verde M & M în centrul biscuiților pentru a forma butoane. Utilizați gheața de scris pentru brațele de pe fiecare biscuiți. A se depozita într-un container etanș pentru o perioadă de până la o săptămână.
Un produs Blogger.