Desert cu branza si biscuiti


  • 400 g branza proaspata de vaci
  • 400 ml frisca lichida
  • 1 budinca de vanilie rece
  • 1 conserva de visine in sirop
  • 1 cescuta lapte
  • 2 patratele de ciocolata cu lapte
  • 200 g biscuiti populari
 
 

Mod de preparare Desert cu branza si biscuiti

1. Se zdrobesc biscuitii si se astern pe fundul unei forme de tort, iar deasupra se stropesc cu lapte.
2. Se amesteca cu mixerul frisca scoasa de la frigider impreuna cu branza si budinca preparata conform instructiunilor de pe plic.
3. Cu o lingura se adauga visinile din conserva si se amesteca.
4. Se adauga compozitia de branza peste biscuiti si se uniformizeaza frumos.
5. Se acopera cu o folie si se da la frigider 15 minute.
6. Cand se scoate se decoreaza cu ciocolata razuita.
 

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii