Desert cu mere si frisca


  • 8 mere
  • 1 cană orez
  • Lapte sau suc de mere
  • Scorțișoară coajă și praf
  • 100 g frișcă vegetală
  • 2 linguri margarină Rama
  • ciocolată rasă

Mod de preparare Desert cu mere si frisca


  1. Tai merele felii, le coci la cuptor, apoi le lași să se răcească.
  2. Între timp fierbi orezul cu lemnul de scorțișoară.
  3. Când este fiert îl treci prin apă rece, apoi adaugi lapte cât să acopere orezul și zahăr după gust.
  4. Fierbi până se încheagă orezul din nou.
  5. Adaugi margarină Rama și lași apoi la răcit orezul.
  6. Amesteci merele cu orezul, pui în cupe, apoi pui frișcă pe deasupra.
  7. Presari scorțișoară praf, poți pune și ciocolată rasă și cireșe sau vișine din dulceață.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii