Sponsor

Header Ads

Desert de inghetata cu capsune aromate


  • 500 g capsune
  • 1 pachet zahar vanilinat
  • 2 linguri de sirop de cirese
  • ½ lingurita de piper rosu macinat
  • 1 caserola (900 ml) de inghetata Carte D’Or Crema Di Mascarpone
  • frunze de menta sau felii subtiri de lamaie pentru garnitura

Mod de preparare Desert de inghetata cu capsune aromate

  1. Se spala bine capsunele, se taie jumatati sau sferturi si se pun in cupe de inghetata.
  2. Se prepara un sos din zaharul vanilinat, amestecat cu siropul de cirese si piperul macinat.
  3. Sosul se toarna peste capsune si se lasa 10 minute pentru a aroma bine capsunele.
  4. Se adauga doua cupe de inghetata Carte D’Or Crema Di Mascarpone si se decoreaza cu menta sau feliute subtiri de lamaie.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii