Ads Top


ingrediente

     460 g gata rotunjită de burete dublu neacoperită
     80 ml (1/3 cană) lichior aromatizat cu cocos sau suc de ananas
     500 ml sorbet de mango, ușor moale (vezi nota)
     1L crema de vanilie cremă de înghețată, înmuiată
     125g afine
     160 ml (2/3 cana) passionfruit pulpă (aproximativ 8 passionfruit)
     Pungi de 100g pentru mini-pachete
     180 ml (3/4 cești) cremă îngroșată, bătută
     1 mango mic, curățat, tăiat în felii subțiri
     Gheață de zahăr, în praf

Metodă

    Pasul 1
    Scoateți tortul de burete din ambalajul plastic și rezervați-l ca o matriță. Tăiați hârtia de copt de 2 x 50 cm. Sprayați 1 foaie cu ulei și plasați o altă foaie deasupra. Îndoiți-vă pe jumătate în lungime. Linia de plastic din plastic, care permite gulerului de hârtie să se extindă deasupra jantei.
    Pasul 2
    Utilizați un cuțit mare, îndoit, pentru a ridica vârfurile ambelor prăjituri. Puneți 1 tort în mucegai, cu fața în sus. Se condimentează cu 2 lichioruri sau suc de ananas. Îndepărtați sorbul de mango peste stratul de tort și neteziți partea de sus. Așezați-l în congelator timp de 30 de minute.
    Pasul 3
    Scoateți jumătate de înghețată într-un blender sau un procesor de bucătărie. Adăugați jumătate de afine și piure până când este netedă. Spoon pe partea de sus a stratului de mango și neteziți partea de sus. Așezați-l în congelator timp de 30 de minute.

Cum să depozitezi, să coci, să speli și să folosești căpșuni, afine și zmeură - inclusiv câteva tehnici de înșelăciune și hack-uri inteligente pentru a face cuburi de gheață de fructe și a le depozita în congelator.
Pasul 4
Scoateți înghețata rădăcină într-un castron mare. Treceți prin pasta de passionfruit de 1/3 cesti. Aranjați jumătate de meringues peste stratul de afine. Se amestecă amestecul passionfruit și se creează o suprafață netedă. Adăugați al doilea tort, tăiați partea în sus și apăsați ușor. Se înmoaie cu 2 lichioruri rămase. Așezați-l în congelator timp de 4 ore sau peste noapte, până la fermă.
Pasul 5
Utilizați foarfece pentru a face 4 tăieturi pe partea exterioară a matriței de plastic. Îndepărtați flapsurile și transferați tortul într-un platou de servire. Desprindeți gulerul de hârtie. Răspândiți frișca peste vârf. Decorează cu mango tăiat și meringi rămași, paste de fructe paste și afine. Praf cu zahăr înghețat.
Un produs Blogger.