
ingrediente
460 g gata rotunjită de burete dublu neacoperită
80 ml (1/3 cană) lichior aromatizat cu cocos sau suc de ananas
500 ml sorbet de mango, ușor moale (vezi nota)
1L crema de vanilie cremă de înghețată, înmuiată
125g afine
160 ml (2/3 cana) passionfruit pulpă (aproximativ 8 passionfruit)
Pungi de 100g pentru mini-pachete
180 ml (3/4 cești) cremă îngroșată, bătută
1 mango mic, curățat, tăiat în felii subțiri
Gheață de zahăr, în praf
Metodă
Pasul 1
Scoateți tortul de burete din ambalajul plastic și rezervați-l ca o matriță. Tăiați hârtia de copt de 2 x 50 cm. Sprayați 1 foaie cu ulei și plasați o altă foaie deasupra. Îndoiți-vă pe jumătate în lungime. Linia de plastic din plastic, care permite gulerului de hârtie să se extindă deasupra jantei.
Pasul 2
Utilizați un cuțit mare, îndoit, pentru a ridica vârfurile ambelor prăjituri. Puneți 1 tort în mucegai, cu fața în sus. Se condimentează cu 2 lichioruri sau suc de ananas. Îndepărtați sorbul de mango peste stratul de tort și neteziți partea de sus. Așezați-l în congelator timp de 30 de minute.
Pasul 3
Scoateți jumătate de înghețată într-un blender sau un procesor de bucătărie. Adăugați jumătate de afine și piure până când este netedă. Spoon pe partea de sus a stratului de mango și neteziți partea de sus. Așezați-l în congelator timp de 30 de minute.
Cum să depozitezi, să coci, să speli și să folosești căpșuni, afine și zmeură - inclusiv câteva tehnici de înșelăciune și hack-uri inteligente pentru a face cuburi de gheață de fructe și a le depozita în congelator.
Pasul 4
Scoateți înghețata rădăcină într-un castron mare. Treceți prin pasta de passionfruit de 1/3 cesti. Aranjați jumătate de meringues peste stratul de afine. Se amestecă amestecul passionfruit și se creează o suprafață netedă. Adăugați al doilea tort, tăiați partea în sus și apăsați ușor. Se înmoaie cu 2 lichioruri rămase. Așezați-l în congelator timp de 4 ore sau peste noapte, până la fermă.
Pasul 5
Utilizați foarfece pentru a face 4 tăieturi pe partea exterioară a matriței de plastic. Îndepărtați flapsurile și transferați tortul într-un platou de servire. Desprindeți gulerul de hârtie. Răspândiți frișca peste vârf. Decorează cu mango tăiat și meringi rămași, paste de fructe paste și afine. Praf cu zahăr înghețat.