Desert zebra


  • Bicarbonat de sodiu 1 lingurite
  • Cacao 5 linguri
  • Esente (de rom, vanilie, lamai, portocale) - 5 lingurite
  • Faina 300 grame
  • Lapte 250 ml
  • Margarina Rama maestro 100 grame
  • Oua 4 buc
  • Praf de copt 1 pachet
  • Ulei 4 linguri
  • Zahar tos 1 cana
  • Zahar vanilat 1 pliculet
 
 

Mod de preparare Desert "zebra"

1. Se bat albusurile spuma
2. Freci margarina cu zaharul, adaugi pe rand galbenusurile si amesteci pana devine spumoasa compozitia.
3. Adaugi mirodeniile si laptele.
4. Adaugi albusurile batute spuma, amesteci bine bine si la sfarsit adaugi faina in ploaie.
5. Imparti compozitia in 2, una ramane alba si in cealalta pui cacao.
6. Pui in tava putina compozitie alba.
7. La sfarsit pui compozitia neagra si faci desen zig zag cu coada unei furculite.
8. Se da la cuptor pentru 30-40 minute.
 

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii