Sponsor

Header Ads

Piersici umplute cu crema - prajitura


  • Pentru aluat:
  • 600g faina;
  • 200g zahar;
  • 100g margarina Rama Maestro;
  • 2 oua + 1 galbenus de ou;
  • 1/2 cana de lapte;
  • esenta de vanilie;
  • 1 lingurita praf de copt;
  • coaja de lamaie;
 
  • Pentru crema:
  • 150g margarina Rama Maestro;
  • 150g nuci;
  • 2 linguri cu cacao;
  • 100g zahar pudra;
  • 100g ciocolata neagra;
  • Pentru decor:
  • 200 lapte;
  • colorant alimentar(verde/rosu/galben);
  • zahar tos;

Mod de preparare Piersici umplute cu crema

  1. Ouale le mixam cu zaharul,adaugam apoi laptele, margarina Rama Maestro taiata cubulete, esenta de vanilie, coaja de lamaie si la sfarsit punem faina amestecata cu praful de copt.
  2. Framantam un aluat neted, potrivit de tare din care formam niste bile de marimea unei nuci si le pun intr-o tava. Le coacem  in cuptor la 180 grade pana s-au rumenit, aproximativ 10 minute.
  3. Cat timp stau fursecurile(piersicile) la cuptor vom pregati crema de ciocolata si nuci.
  4. In bolul robotului de bucatarie vom mixa nucile,peste care vom adauga margarina taiata cubulete, zaharul pudra,cacao,esenta de rom si ciocolata topita.
  5. Cand fursecurile sunt gata, le lasam sa se raceasca,dupa care le scobim cu ajutorul unei lingurite (offff...copilarie...ce mai scobeam la ele!!!)
  6. Dupa ce le-am scobit,le umplem cu crema de ciocolata si nuci,iar apoi le lipim cate doua.
  7. Piersicile se trec apoi prin lapte colorat si zahar tos.
  8. Dupa decorare se introduc la frigider pentru 1-2 ore pentru a se intari zaharul.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii