Ads Topingrediente

     150 g biscuiți de la Arnott Marie
     80g unt topit
     2 x 250 g pkts Kraft Philadelphia original brânză de brânză, la temperatura camerei
     1/2 ceașcă de zahăr
     300 ml cremă îngroșată, bătută
     1 lingură de gelatină
     1/4 cană apă fierbinte
     4 mango, curățată și tăiată (vezi sfat)
     2 linguri de suc de lime
     1 mango, curățat și tocat, pentru a servi

Metodă

    Pasul 1
    Biscuiți de proces într-un procesor de bucătărie până când sunt zdrobiți fin. Adăugați unt și puls pentru a combina. Apăsați peste baza unei tavă cu arc de 20 cm. Se răcește timp de 15 minute sau până la firmă.
    Pasul 2
    Între timp, utilizați un mixer electric pentru a bate brânza de cremă și zahărul într-un castron, până când este lăptos și cremos. Împingeți-l în cremă. Îndepărtați gelatina și apa fierbinte într-un castron mic până când gelatina se dizolvă. Se amestecă 1/4 cană din amestecul de brânză cremă în amestecul de gelatină, apoi se adaugă amestecul rămas și se amestecă bine. Se toarnă jumătate din amestecul de brânză cremă deasupra bazei biscuiților. Sus, cu jumătate din felii de mango, apoi amestecul de brânză topită. Refrigerați peste noapte sau până la fermă (vezi sfat).
    Pasul 3
    Îndepărtați cheesecake-ul de la frigider timp de 15 minute înainte de servire. Pentru a face coulis, puneți sucul de mango și lime într-un blender și împingeți-l până se înmoaie. (Dacă este necesar, amestecați puțină apă până când coulis atinge consistența de turnare.)
    Pasul 4
    Aranjați mango-ul tăiat rămas peste cheesecake și curgeți peste coulis.
Un produs Blogger.