Sponsor

Header Ads

Prajitura cu fori din afine


  • Blat:
  • 1 pahar zahar (200g)
  • 4 oua
  • 2 pahare de faina (300g)
  • 1 plic zahar vanilinat
  • 2 linguri praf de copt
  • 1 praf de sare
  • 1/2 pahar lapte (100ml)
  • 125g afine
  • 200g Rama Maestro
  • Cremă:
  • 2/3 zahar tos (75g)
  • 125g crema de branza nedegresata
  • 75g Rama Maestro
  • Decorare:
  • 125g afine
  • 50g zmeura
 
 
 
 

Mod de preparare Prajitura cu fori din afine

  1. Pasul 1

    Ungeti tava cu Rama Maestro si presarati faina deasupra. Amestecati 200g Rama Maestro si zaharul cu un mixer pana la omogenizare. Adaugati ouale in compozitie unul cate unul.
  2. Pasul 2

    Amestecati faina, zaharul vanilinat, praful de copt si praful de sare. Adaugati in amestec laptele si mixati compozitia cu atentie. Adaugati cele 125g de afine.
  3. Pasul 3

    Turnati aluatul rezultat in tava de copt si dati la cuptor pentru 50-60 minute. Folositi testul scobitorii pentru a vedea daca este gata blatul. Lasati la racit pentru 15 minute.
  4. Pasul 4

    Intre timp, amestecati 75g Rama Maestro cu zaharul tos timp de cel putin 5 minute.
  5. Pasul 5

    Adaugati crema de branza si amestecati usor, apoi intindeti compozitia rezultata peste aluat.
  6. Pasul 6

    Decorati prajitura cu flori facute din afine si cu jumatati de zmeura.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii