10 decembrie 2018

Turtă dulce Frosted gingerbread slab


Track list

ingrediente

     125g unt, tocat
     1 cană de zahăr brun închis
     1/2 ceașcă
     1 linguriță de bicarbonat de sodă
     1 ou, bătut ușor
     2 cesti de faina neteda
     1 lingură de ghimbir măcinat
     1 linguriță mandarină
     Crăciunul stropeste, pentru a decora

Lămâie glazură

     4 cani de amestec de zahăr dulce
     100g unt, moale
     2 linguri de lapte
     2 linguri de suc de lamaie

Metodă

    Pasul 1
    Plasați untul, zahărul și melasa într-o cratiță pe căldură medie. Gatiti, amestecand ocazional, timp de 5 minute sau pana cand amestecul este topit si neted. Aduce la fierbere. Scoateți din căldură. Se amestecă bicarbonatul de sodă. Stați timp de 10 minute pentru a se răci.
    Pasul 2
    Preîncălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator forțat. Ungeți o tavă lamington de 20 cm x 30 cm. Linia de bază și laturile cu hârtie de copt, care extinde hârtia cu 5 cm deasupra muchiilor tăvii de pe toate laturile.
    Pasul 3
    Puneți amestecul de trandafiri într-un vas mare, rezistent la căldură. Adăugați ou. Se amestecă. Sift peste făină, ghimbir și varză. Se amestecă până se combină bine. Se amestecă lingura în tava pregătită, răspândită uniform. Coaceți timp de 20 până la 25 de minute sau până când sunteți doar fericiți să atingeți. Se răcește complet în tigaie.
    Pasul 4
    Asigurați-glazură de lămâie: Sift zahăr de glazură într-un castron mare. Adăugați unt, lapte și suc de lămâie. Beat cu o lingură de lemn timp de 1 minut sau până când amestecul este gros și cremoasă. Răsturnați peste gheață rece. Decorați cu sprâncene. Stați timp de 20 de minute pentru a permite înghețarea să se întărească ușor. Tăiați în pătrate. Servi.
Admin xin kính chúc tất cả các bạn đang online nghe nhạc trực tuyến trên website: Huyền Remix có một ngày thật vui vẻ - Admin mong các bạn gần xa ngày càng ủng hộ website hơn để không ngừng nâng cao chất lượng và phát triển web! Lời cuối cùng Admin chân thành cảm ơn tất cả các bạn. Chúc các bạn may mắn và gặt hái được nhiều thành công!
Bình luận bằng Facebook:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Adauga aici parerea ta...