Bulearca.ro

★ Bienvenido|Hallo|Wellcome Español Start ▼
Music Premium Bulearca.ro

5 moduri de a te conecta cu sinele tau autentic pentru a gasi fericirea adevarata

Sa intri in contact cu sufletul tau iti va permite sa iti explorezi sinele cu adevarat, sa te cunosti mai bine, sa ai o legatura stransa cu tine, sa iti intelegi emotiile, simtirile, trairile.
Cine nu vrea sa fie conectat cu sufletul sau? In fond, sufletul nostru gazduieste toate emotiile si sentimentele noastre. Care sunt insa modurile cheie prin care ne putem conecta cu sinele nostru ca sa traim mai intens? Iti povestim in randurile de mai jos.

Cum te conectezi cu tine insati pentru a gasi fericirea
Accepta-ti emotiile
Emotiile sunt instrumente care te ajuta sa te apropii de sinele tau. Adesea ele vor fi insotite de sentimente profunde care iti vor imbogati viata. Emotiile iti permit sa simti blocajele fizice, dar si pe cele mentale care au loc in viata ta si, in acelasi timp, te ajuta sa gasesti solutii pentru toate acestea. Accepta-le si invata sa lucrezi cu ele. Invata sa lucrezi cu tine.
Acorda-ti iubire
Iubeste-te pe tine si iubeste-i si pe cei din jurul tau. Alege sa fii intr-o relatie autentica cu viata si experientele tale si fii blanda cu tine in tot acest proces. Apreciaza-te! Apreciaza-te asa cum esti. Iti esti suficienta tie – chiar in acest moment, chiar asa cum esti!

Ofera-ti sinceritate
Fii sincera cu tine! Tine minte ca tu esti cel mai bun reper pe care-l poti avea in viata. Lasa deoparte tot ce nu te reprezinta si fii cel mai bun TU. Doar tu poti fi cea mai buna varianta a ta… asa ca fa acest lucru cat mai bine. Si iubeste felul in care o faci.
Asculta-te pe tine
Mediteaza, roaga-te, aloca-ti timp cu tine… Sa te asculti, sa fii blanda cu tine, sa te iubesti.
Meditatia este un exercitiu de eliberare atat de simplu si de frumos. Poti medita oriunde, oricand si pentru orice perioada de timp. Chiar si cateva minute de meditatie pot face minuni cu sufletul tau.
Tot ce ai de facut este sa stai tu cu tine intr-un loc linistit, sa te relaxezi, sa inchizi ochii si sa te lasi cuprinsa de energie pozitiva. Gandurile tale se vor risipi, iar tu te vei conecta… cu tine!
Hraneste-ti sufletul
Fa ceea ce iti place, traieste-ti viata! Daca iti place sa alergi, trezeste-te mai devreme si alearga. Iti place sa calatoresti? Gaseste timp mai des pentru asta. Exploreaza! Nu te impiedica in tot soiul de scuze sau de blocaje pentru a nu face ce te relaxeaza si ce te implineste. Depaseste aceste bariere si… descopera viata pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna.
New Hit, New song| Muzica noua!