Bulearca.ro

★ Bienvenido|Hallo|Wellcome Español Start ▼
Music Premium Bulearca.ro

Alimente recomandate zodiei scorpion


Elementul apei domina sistemul reproducator, dar si pe cel limfatic, si lichidele organismului. Apa lubrifiaza, curata si racoreste organismul. Aceste persoane sunt extrem de sensibile la mediul in care se afla, mai ales la fungi, bacterii sau virusuri.
Problemele de sanatate pentru zodiile de apa au, de obicei, si o importanta componenta emotionala. Cei din zodia apei capteaza rapid negativitatea din jur. Au tendinta sa isi macine singuri sanatatea si sa faca din tantar armasar. Problemele lor de sanatate apar, de obicei, in cicluri.

Excesul de apa
Aceste persoane au o digestie lenta, asimilare proasta si un metabolism incet. Apa in exces care stagneaza se poate depozita sub forma de mucus, chisturi, tumori sau inflamatii, dar si ca si candidoza sistemica. Excesul de apa poate duce la probleme de greutate. Va poate ajuta sa va imbunatatiti consumul dietetic. Rezultatele bune pot aparea daca mariti ritmul metabolic, daca reduceti consumul de lichide, va schimbati dieta si incepeti sa practicati activitati fizice. Excesul de apa este echilibrat de alimente fierbinti, uscate si usoare.

Luati:legume aburite, fasole, fructe.
Evitati:alimente uleioase, lactate, dulciuri, alimente cu drojdie, paine si sare.
Remedii:salvie, busuioc, cimbru, diuretice (patrunjel, uva ursi), usturoi si frunze de maslin

Putina apa
Cei cu putina apa au probleme in a-si elimina toxinele din sistem si duc lipsa de lubrifiere. De asemenea, sunt oarecum incordati si deshidratati, fiindu-le greu si sa doarma. Unii sufera de boli asemanatoare celor care sufera de exces de aer. Le este greu sa accepte sprijin emotional. Faceti bai, beti multe lichide si stati cat mai mult pe langa apa. Pepenele, castravetii si alte legume umede va pot ajuta sa ajungeti la echilibru. Nu tineti post, aveti grija cu expunerea prelungita la caldura sau lumina si faceti bai cu sare.

Luati:grau, orez, ovaz, alge, lactate si zahar natural
Evitati:fasole si diuretice naturale, precum morcovii, telina, varza si sparanghelul
Remedii:lemn dulce, indulcit cu miere, sucuri de fructe
New Hit, New song| Muzica noua!