Compatibilitate intre zodiile Berbec si Taur

Taurii sunt buni pentru dumneavoastra din punct de vedere financiar. De asemenea sunteti atrasi fizic de ei. Taurii sunt asociati cu planeta Venus, pe cand dumneavoastra sunteti cu Marte. Aceste doua planete simbolizeaza atractia fizica.

Soarele Taurului este in a doua casa a Berbecilor, fapt care este asociat cu bani, posesiuni, obtinerea unor targuri profitabile. Insa un mic avertisment. Taurii pot fi prea inceti pentru dumneavoastra. Berbecii vor actiune, tind sa fie agresivi si devin impacienti, pe cand ei sunt buni pentru dumneavoastra si va dau un exemplu de rabdare.

Cand vine vorba de afaceri nu incercati sa va impuneti ideile in fata unui nativ din zodia Taurului. Ei pot fi foarte determinati, iar cand este dusa la extrema, sunt de-a dreptul incapatanati. In relatii personale cu Taurul, acesta va atrage si infurie in acelasi timp. Cu siguranta va intriga prezenta lui; pur si simplu "se prinde" de dumneavoastra. Cand cumparati ceva sau faceti o negociere este avantajos sa aveti cu dumneavoastra un Taur.
Compatibilitate intre zodiile Berbec si Taur Compatibilitate intre zodiile Berbec si Taur Reviewed by Bulearca.ro on 10 aprilie Rating: 5

Fashion

Life & style