Compatibilitate intre zodiile Berbec si Leu

Va rididicati si plecati cu Leul. Este actiune, sunt noi inceputuri in noi directii. Creativitatea va este incercata si planetele care va simbolizeaza zodiile (Soarele pentru Leu si Marte pentru dumneavoastra) reprezinta atractia fizica dintre voi. Sunteti foarte atrasi de lucrurile simple pecare le reprezinta nativii din Leu. Ei afecteaza acea parte din horoscopul dumneavoastra solar care este legata de copii si sex.

Aceasta combinatie de zodii este excelenta pentru entuziasm, emotivitate, conceperea unor planuri, metode sau operatii. Tindeti sa puneti de-o parte trecutul, pentru a face loc noilor activitati. Intrebari sunt puse, si raspunsuri cerute. Este atat de multa afectiune incat o parte din ea se poate reflecta si in copii. Tindeti sa priviti aceasta relatie ca pe o oportunitate de a va exprima calitatile inventive.

Daca vreti sa va jucati cu emotiile cuiva, mai bine ati gasi alta persoana, deoarece va veti indragosti inexplicabil de Leu.
Compatibilitate intre zodiile Berbec si Leu Compatibilitate intre zodiile Berbec si Leu Reviewed by Bulearca.ro on 10 aprilie Rating: 5

Fashion

Life & style