Ads Top

Compatibilitate intre zodiile Berbec si Balanta

Cum opusele se atrag, asa este si in cazul vostru. Ar putea fi o atractie fizica intensa. Balanta reprezinta la 7-lea sector solar, care are de-a face cu relatii publice, casnicii, contracte si documente legale. Aceasta persoana va scoate la iveala compasiunea din dumneavoastra. Insa sunteti tentati sa profitati de balante - dumneavoastra fortati si ei cedeaza.

Daca continuati sa faceti acest lucru, s-ar putea sa il impingeti din viata dumneavoastra. Asa ca, intr-o relatie cu o Balanta veti invata sa va controlati si sa va protejati imaginea, asta pentru ca au tendinta de a va face sa va vedeti cum va vad si altii. Sunteti capabili sa conduceti, dar nu va lasati purtati de val pentru a nu lasa pe cineva in urma. Deoarece sunteti opusi, este important sa invavati de la ei si sa puneti in aplicare ce vi se arata. Daca stati mai mult pe langa o Balanta, unele din calitatile dumneavoastra agresive vor mai disparea, va vor calma mai mult.

Toate ca toate, intr-o relatie intre un Berbec si o Balanta predomina cuvantul "armonie", asta desigur daca nu fortati prea mult. Venus si Marte va asigura caldura si succes cand va uniti fortele. Daca va pasa de ajuns de mult, o sa reusiti.
Un produs Blogger.