07 aprilie 2019

Cum obții un zâmbet strălucitor fără efort. Sfaturi simple de urmat


Track list
Pe lângă aspectul fizic, este important să îți monitorizezi sănătatea orală pentru o calitate crescută a vieții.
Primul lucru pe care îl observăm la o persoană este zâmbetul - un surâs frumos, care dezvăluie dinti albi și îngrijiți atrage ca un magnet și este cel mai apreciat lucru pe care și l-ar dori cineva. În plus, un zâmbet curat îți dă încredere și te face să te simți mai bine. Pe lângă aspectul fizic, este important să îți monitorizezi sănătatea orală pentru o calitate crescută a vieții.

Schimbă periuța de dinți o dată la trei luni
Chiar dacă periuța arată ca nouă după cele trei luni de când ai început să o folosești, dacă ai avea posibilitatea să o privești printr-un microscop ai vedea bacteriile pe care le-a adunat în acest timp. Este motivul principal pentru care acest accesoriu trebuie schimbat la fiecare trei luni.
În plus, acordă atenție periajului - te sfătuim să alegi o periuta electrica pentru un periaj corect și complet (un periaj complet durează trei minute și se face după fiecare masă). De exemplu, periuțele electrice care folosesc tehnologia sonică îndepărtează placa bacteriană și curăță în profunzime cu 62.000 de mișcări de perie pe minut, ceea ce nu este posibil cu un accesoriu normal.
Evită zahărul și alimentele care pătează
Prin consumul de alimente dulci, aciditatea din gura crește de 100 de ori și predispune dinții la carii. Astfel, acidul din gură determină pierderea de minerale de pe suprafața dinților, expunându-i în fața bacteriilor dăunătoare. Știm că este greu să eviți alimentele și băuturile dulci, dar este important dacă vrei un zâmbet strălucitor să ocolești tot ce conține zahăr. În schimb, poți consuma produse pe bază de îndulcitori naturali sau alimente fără zahăr.Dacă nu știi care sunt produsele care pătează dinții, gândește-te la cele care ar păta un tricou alb, pentru că sunt aceleași - cafea, ceai, vin roșu, muștar, ketchup, ciocolată caldă. Dacă totuși îți este greu să renunți la cafeaua de dimineață, optează pentru varianta rece, de exemplu cappucino cu gheață, care nu are același efect asupra dinților. În cazul în care ai deja dinții pătați și dorești să le schimbi aspectul, documentează-te și afla cum poti sa faci albirea dentara acasa, din ingrediente simple.
Mergi la stomatolog o dată la șase luni
Controlul de specialitate este recomandat o dată la șase luni, tocmai pentru a putea evita agravarea problemelor în timp util. În acest fel poți preveni cu succes posibile probleme ale gingiilor, cum este parodontoza - o afecțiune localizată la nivelul gingiei și a osului parodontal.
Doar sub îndrumarea medicilor stomatologi poți fi sigură că igiena ta este corect efectuată, astfel încât să te protejezi pe termen lung de boli gingivale. Astfel, cu ajutorul unui control, îți păstrezi nu doar sănătatea danturii, ci a întregului organism. De cele mai multe ori, problemele dentare sunt relaționate cu boli de inimă sau dificultăți în controlul zahărului din sânge.
O igienă corectă, un periaj complet, alături de o rutină de îngrijire zilnică, de la care nu te abați, te ajută să ai un zâmbet frumos și atrăgător, să ai mai multă încredere în tine și să eviți pe termen lung proceduri și tratamente complicate din cabinetul medicului dentist.
Admin xin kính chúc tất cả các bạn đang online nghe nhạc trực tuyến trên website: Huyền Remix có một ngày thật vui vẻ - Admin mong các bạn gần xa ngày càng ủng hộ website hơn để không ngừng nâng cao chất lượng và phát triển web! Lời cuối cùng Admin chân thành cảm ơn tất cả các bạn. Chúc các bạn may mắn và gặt hái được nhiều thành công!
Bình luận bằng Facebook: