Cum poți arde până la 120 de calorii pe oră fără efort? Îți lucrezi abdomenul fără să fie nevoie să te ridici din pat

Sportul este cea mai simplă modalitate prin care pot fi arse caloriile. Acest lucru implică executarea corectă a unor exerciții complexe și care să solicite mușchii. Ce-ai zice dacă ai putea arde până la 120 de calorii pe oră fără efort? Pare ireal, însă mai mulți cercetători au descoperit că acest lucru este posibil.
Sportul și alimentația corectă sunt cele două elemente care au un rol major în lupta împotriva kilogramelor în plus. Chiar dacă eficiența acestora nu poate fi contestată, oamenii de știință spun că există o modalitate mult mai simplă prin care se poate slăbi.

Cum poți arde până la 120 de calorii pe oră fără efort?

O metodă simplă care lucrează mușchii din zona abdomenului și cu ajutorul căreia pot fi arse până la 120 de calorii pe oră este râsul. Un nou studiu a arătat că o porție sănătoasă de râs, până la lacrimi, are capacitatea de a tonifia mușchii oblici și de a arde un număr impresionant de calorii.
“Acest studiu arată că vizionarea emisiunilor de comedie vă poate ajuta să obțineți acele pătrățele mult dorite prin lucrarea mușchilor oblici, acest obicei fiind mai eficient decât abdomenele.”, a declarat Dr. Helen Pilcher, coautorul studiului, potrivit bulearca.ro 
Deși până acum se credea că râsul îngrașă, noile cercetări vin să demonteze acest mit. Mai mult decât atât, cercetătorii spun că cele mai bune rezultate sunt obținute atunci când oamenii râd cu voce tare.

Category

Ads Top

Home Ads

Labels