Something about me

Header Ads

Horoscop lunar de dragoste Zodia Leu, luna aprilie

Horoscop lunar de dragoste
Zodia Leu, luna aprilie
Aprilie poate fi denumita mai ales pentru lei anul acesta luna Iubirii si daca exista o zodie fara de care nu se poate discuta acum despre alaturarea energiilor masculine si feminine, atunci voi sunteti asa ca puteti profita din plin pentru ca astrele va sunt , mai ales acum favorabile.

In ciuda tuturor restrictiilor ce pot aparea la munca , este bine sa preluati mai ales acum initiativa si sa va desfasurati in toata splendoarea voastra, veti gasi de indata ce dati la o parte cortina curiozitatii o gramada de surprize amoroase pe care universul vi le-a pregatit , nu trebuie decat sa indrazniti sa le despachetati.

Puneti-va in aceasta luna in valoare personalitatea cu fiecare ocazie si aratati celorlalti ca sunteti fini cunoscatori ai subtilitatilor relationale mai ales atunci cand vine vorba de primele interactiuni intre doua persoane care s eatrag, sfaturile voastre vor fi apreciate.
Sfarsitul lunii va poate pune in postura de a va bucura de bonusuri amoroase, precum o miniexcursie sau o aventura ideala, cu siguranta in aceasta luna veti fi mai remarcat decat de obicei , dar asta nu inseamna ca rasplata nu este direct proportionala cu bunatatea si caldura pe care ati stiut sa le puneti in trecut si in folosul binelui comun.

Observati cum in jurul vostru relatiile se blocheaza in temeri inutile si atitudini duplicitare dar voi stiti ca nici un lucru dificil intr-o relatie, ca si in celelalte domenii ale vietii nu se rezolva fara o doza de indrazneala si fara sa te bucuri de ceea ce este la momentul prezent in fata ta pe tava .

Partenerul trage de voi in ultima perioada sa va concentrati mai mult pe problemele de cariera in timp ce voi deabia v-ati incalzit dupa ultima partida de amor, e bine sa nu uitati total de ceilalti totusi, s-ar putea sa aiba nevoie de ajutorul vostru si acesta sa fie unul pretios.

Familia, partenerul si cariera sunt elemente indispensabile in aceasta luna pentru voi si veti fi nevoit sa va adaptati unei dinamici care sa le includa pe toate sub sferele amorului si bucuriei iubirii pentru a profita la maxim de predispozitiile astrale favorabile.