Horoscop lunar de dragoste Zodia Pesti, luna aprilie

Horoscop lunar de dragoste
Zodia Pesti, luna aprilie
Sunteti un pic mai relaxati dupa agitatia amoroasa extrema de luna trecuta, dar acum veti culege roadele, care se pot apropia de idealul vostru, satisfacandu-va pe deplin sau din contra, va pot duce in abisul suferintei ca necesitate evolutiva in amor.

Este o perioada in care si in amor, pentru voi se face dreptate si bucuria este de partea celor care au ales calea curajului si a credintei si au inteles ca uneori este nevoie si de putina suferinta pentru a ajunge acolo unde va este locul.

Ca urmare a ideilor voastre excelente in ceea ce priveste felul in care intelegeti dragostea sunteti promovat de catre partener si prieteni si este o ocazie minunata sa va bucurati de luxul armoniei dintre energiile masculine si feminine in vazul si aprecierea celorlalti.
Idealismul de care dati dovada atunci cand vine vorba de iubire poate fi bun acum in ceea ce priveste rezolvarea unor situatii tensionate prezente in jurul vostru, mai ales atunci cand exista dispute delicate intre prieteni pe motive amoroase.

Un fin observator al lumii inconjuratoare, va preocupa in luna aceasta sa analizati mai in amanunt si problemele relationale ale celorlalti in speranta ca veti acumula astfel mai multa experienta si veti gasi raspunsul la unele din intrebarile care inca va mai macina .

O noua oportunitate amoroasa va poate aduce in pragul acumularii unor noi experiente ce sa va imbogateasca cunoasterea despre practica in cuplu, si nu va mirati daca va fi vorba de o persoana complet necunoscuta, dar care sa straluceasca in ochii vostri prin bucuria si entuziasmul unei comunicari deosebit de tentante.

O calatorie in strainatate va poate aduce mai multa bucurie si experienta romantica decat ati visat , apropiindu-se de ceea ce va doriti cu adevarat, iar daca veti reusi sa nu pareti in ochii celuilalt doar ca o persoana care profita in mod egoist de situatia ivita, s-ar putea sa se infiripe ceva pe termen lung .
Horoscop lunar de dragoste Zodia Pesti, luna aprilie Horoscop lunar de dragoste Zodia Pesti, luna aprilie Reviewed by Bulearca.ro on 10 aprilie Rating: 5

Fashion

Life & style