Home » » Horoscop lunar de dragoste Zodia Taur, luna aprilie

Horoscop lunar de dragoste Zodia Taur, luna aprilie

Horoscop lunar de dragoste
Zodia Taur, luna aprilie
Problemele amoroase dau navala in aceasta luna in ograda voastra si , desi puteti admira cum cu ocazia primaverii exista in jurul vostru mult entuziasm, ceva din interior va indeamna sa va raportati in permanenta si sa reevaluati relatii consumate in trecut.

Tensiunile ce pot aparea acasa sau la servici va pun in situatia de a va apropia si mai mult de prieteni dar si de problema parteneriatului in caz ca sunteti singura, asa ca lasati-va condusa de intuitie pentru a bifa in mod benefic toate oportunitatile ce apar acum la orizont.

Emotiile pun stapanire pe manifestarea voastra amoroasa, iar spre sfarsitul lunii pot aparea mici conflicte care sa va impinga sa neglijati celelalte aspecte ale vietii pe care veti simti nevoia sa le abandonati in dauna rezolvarii problemelor amoroase, asa ca va trebui sa dati dovada de echilibru si intelepciune.
Puteti solicita in aceasta luna ajutorul partenerului in tot ceea ce priveste relatiile voastre financiare sau ce tin de aspecte similare de la locul de munca , asa ca aveti incredere ca veti gasi o solutie care sa va surprinda placut , acolo unde exista iubire exista si intr-ajutorare.

Lucruri care in trecut au fost bine pastrate in secret si ascunse sub pres au tendinta acum sa iasa la iveala si sa genereze o stare conflictuala , astfel incat este bine sa nu lasati emotia de moment sa va cuprinda iremediabil, nu uitati ca atentia la detalii doar va ajuta sa distingeti ce este mai bine pentru voi la acest moment.
Felul mental in care abordati problema raporturilor de asternut va aduce si mai multa rigiditate , asa ca veti fi nevoita sa va detasati pentru a retrai clipe de vis alaturi de partener, uitand de griji si de apasarile cotidiene.

Nu disperati, iubirea exista chiar daca nu ati gasit-o inca si chiar daca va simtiti ancorat intr-un labirint mental infinit, trebuie doar sa aveti rabdare si sa continuati sa pretuiti bucuriile simple ale vietii, veti ajunge acolo unde va doriti.
Share this article :
 
Asculta online muzica gratuit fără a descărca! © 2015 Bulearca.ro
Manele, Romaneasca, Straina, Muzica Populara, Radio, Videoclipuri noi! Caffee Story
-->