Horoscop lunar de dragoste Zodia Balanta, luna aprilie

Horoscop lunar de dragoste
Zodia Balanta, luna aprilie
In aprilie aveti tendinta de a va manifesta personalitatea mai pregnant si de a lasa pe locul doi aspectul relational , dar chiar si asa lumea nu va va da pace si de fiecare data cand va veti afla sub lumina reflectoarelor, se va gasi cineva sa faca o remarca provocatoare la adresa voastra.

Linistea caminului vostru ar putea fi tulburata de zvonuri privind o noua relatie de parteneriat pe care o stabiliti in aceasta perioada si care in ochii partenerului nu este de bun augur, desi voi stiti ca este un pas necesar pentru evolutia voastra.

O relatie din trecut va aduce o noua provocare si felul in care acest impuls va evolua depinde de statusul vostru de acum asa ca este bine sa fiti realista in raport cu situatia existenta.

Este multa agitatie in jurul vostru si toata lumea preia initiativa intr-un mod atat de puternic incat propunerile mai mult va agaseaza , desi sunt care mai de care mai tentante, asa ca va trebui sa gasiti un echilibru in selectia bunatatilor iubirii, pentru ca nu veti avea foarte mult timp sa stati pe ganduri.
Va bucura atat de mult faptul ca aveti timp sa iesiti cu prietenii dupa multa vreme incat tot ce va intereseaza este sa va simtiti libera si sa dansati alaturi de ei , fapt ce va aduce o usoara imunitate in fata provocarilor amoroase de tot felul.

Chiar daca v-ati consumat toata energia in campul muncii si productivitatii banesti, acum constatati ca partenerul s-ar putea sa nu va mai poata insoti in vacanta mult visata datorita programului extrem de incarcat pe care il are, ceea ce va va provoca sa gasiti bucuria in caldura prietenoasa a caminului.

Felul in care va dirijati relatia in sens evolutiv este unul mai luminos acum si partenerul va trece si el mai usor peste hopuri daca va fi atent la ceea ce ii transmiteti in mod subtil si cu foarte mult tact.

Category

Ads Top

Home Ads

Labels