Horoscop lunar de dragoste Zodia Varsator, luna aprilie

Horoscop lunar de dragoste
Zodia Varsator, luna aprilie
Raportarea la partenerul de viata cunoaste noi forme de interactiune si evolutie in aceasta luna , chiar daca problemele legate de cariera va mai apasa si aduc in prim plan o abordare prea mentala a problemei iubirii din partea voastra , in fond exista si valente frumoase ale acestui lucru, cand ati fost ultima data ceruta in casatorie intr-un mod unic si surprinzator?

Bucuria interactiunii se pastreaza si in aceasta luna,mai ales daca in cauza este vorba de o partenera vorbareata si cu simtul umorului, chiar daca uneori un pic mai superficiala, sunteti atras de persoanele un pic mai aeriene.

In cadrul unei initiative publice legate de servici puteti aparea luna aceasta in compania unei persoane pe care, desi nu o cunoasteti , aveti impresia ca exista o rezonanta deosebita intre voi, remarcata si de celelalte persoane prezente, ei bine s-ar putea sa fie vorba de o reintalnire dupa mii de ani, dar asta nu trebuie sa va tulbure, fiecare eveniment isi are rostul lui si nu este musai ca morala sa fie una de tip amoros.
Comunicati cu partenerul despre cum ati putea sa fiti mai eficienti in activitatile de zi cu zi , cand brusc va aduceti momentul ca ar fi cazul sa punctati si la capitolul devotament sexual, asternuturile sunt deja pregatite pentru o seara romantica?

Sunteti considerat partenerul ideal si brusc o persoana straina va cade la piciore intr-un mod care mai degraba va stanjeneste decat va impresioneaza, asa ca va trebui sa gasiti o varianta eleganta de a iesi din situatia creata.

Constatati ca ati fost dorit mai mult ca un trofeu si asta va nemultumeste , mai ales ca v-ati implicat sincer in relatia cu pricina, insa e bine sa stiti ca este o etapa in viata fiecaruia in care se vaneaza trofee si poate chiar si voi ati trecut candva prin ea.

Felul in care va alegeti partenerii este intradevar unul inventiv si spectaculos, dar nu cumva in spatele ultimei tentative se afla de fapt alte scopuri decat cele pur amoroase?
Horoscop lunar de dragoste Zodia Varsator, luna aprilie Horoscop lunar de dragoste Zodia Varsator, luna aprilie Reviewed by Bulearca.ro on 10 aprilie Rating: 5

Fashion

Life & style