Bulearca.ro

★ Bienvenido|Hallo|Wellcome Español Start ▼
Music Premium Bulearca.ro

Horoscop lunar de dragoste Zodia Fecioara, luna aprilie

Horoscop lunar de dragoste
Zodia Fecioara, luna aprilie
Idealul iubirii va preocupa si in aceasta luna si observati in jurul vostru multe cazuri in care superficialitatea aduce multa suferinta asa ca puteti explica celorlalti ca uneori , in calea fiecaruia spre evolutie suntem nevoiti sa trecem prin anumite chinuri necesare pentru a intelege unde gresim si ca asta nu trebuie sa fie un motiv care sa ne determine sa ne opunem bucuriilor iubirii.

Alaturarea dintre sexe pleaca in luna aceasta pentru voi de la comunicare si acesta este punctul vostru forte acum mai mult ca de obicei in ceea ce priveste legarea si dezlegarea relatiilor amoroase.

Uneori incurcaturile amoroase devin atat de complicate incat va vine sa fugiti peste hotare, daca ati sti ca asta v-ar scapa de dorinta exagerata a celorlalti sau de acuzele amoroase facute pe fuga in numele dreptatii.
O experienta alaturi de persoana iubita va poate releva un secret ascuns al intelepciunii vietii si veti fi uimita sa constatati ca simpla alaturare a celor dou energii yin si yang poate aduce astfel de surprize placute.

Atunci cand in relatia cu partenerul cuvintele devin de prisos, sau discutia se mai raceste, nu uitati ca una dintre solutii este sa contemplati tacerea si sa va lasati corpurile sa se atinga senzual intru bucuria sufletelor voastre.

Daca v-ati gandit mai de mult sa raspundeti unei discutii provocatoare lansate de un prieten care va atrage, acum este momentul sa indrazniti si sa va expuneti argumentele amoroase in toata splendoarea lor.

O legatura sentimentala pe care o aveti la locul de munca va poate pune intr-o situatie delicata in raport cu limitele clasice ale conceptului de parteneriat de munca asa ca va trebui sa fiti inventiva pentru a face fata provocarilor situatiilor ce s-ar putea ivi in aceasta luna.
New Hit, New song| Muzica noua!