Ads Top

Horoscopul lunar 2019 pentru Capricorn. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar 2019 pentru Capricorn confirmă capacitatea ta de a pune în aplicare hotărârile pentru noul an. Efortul este cu atât mai lăudabil cu cât echilibrul tău emoțional nu se află la cele mai bune cote. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar 2019 pentru Capricorn: CARIERĂ ȘI BANI

Ca să te poți desfășura la capacitatea maximă va trebui să te ocupi puțin de confortul în timpul muncii. Mediul profesional te solicită, te obosește, îți crează confuzie. Va trebui să-ți organizezi mai întâi locul de muncă, apoi procesul muncii și, în cele din urmă relațiile cu cei din jur. Impune-le disciplina de care ai nevoie ca să poți funcționa.
Când este vorba despre Zodia Capricornului, discuțiile despre bani aproape că nu au sens. Capricornul își organizează atât de bine bugetul încât nu se mai pune problema dacă banii sunt mulți sau puțini. Să spunem doar că luna aceasta nu vei avea foarte mulți bani de cheltuit, dar nu vei avea nici timp să te gândești pe ce să-i dai.

Horoscopul lunar 2019 pentru Capricorn: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Disciplina se va instaura și acasă. Gata cu văicăreala fără motiv. Partenerul tău va trebui să se adune și să fie mai eficient. Va avea tot sprijinul din partea ta. La fel și copiii, dar și cei mai în vârstă din familie, care s-au tot plâns că te văd rar.
Un pera o să te intereseze ieșirile în societate și nici flirturile, în caz că nu ești într-o relație stabilă. Luna aceasta îți vei folosi timpul liber și pentru tine, mai mult decât ai făcut-o în ultima vreme. Probabil că vei cit ceva interesant, vei studia ceva. Va fi o îndeletnicire destul de statică, în casă, dar foarte benefică pentru spirit.

Horoscopul lunar 2019 pentru Taur: SĂNĂTATE

Indispozițiile vor fi rare și nu te vor opri din activitate. Mai mult aparatul locomotor te va supăra. Coloana vertebrală va suferi din lipsă de exercițiu fizic. Evită statul îndelungat în picioare. Mai bine mergi decât să stai. Și nu căra greutăți peste puterile tale. Limitează-ți cumpărăturile sau cheamă pe cineva să te ajute.

Un produs Blogger.