Something about me

Header Ads

Horoscopul lunar 2019 pentru Fecioară. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Iar ai probleme cu respectul și încrederea în sine. Asta indică horoscopul lunar 2019 pentru Fecioară. Însă asta nu te va opri din drum ca altă dată. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar 2019 pentru Fecioară: CARIERĂ ȘI BANI

Având majoritatea planetelor în sectorul vestic al hărții astrale, independența nu va fi punctul tău forte. Succesul tău profesional va fi condiționat de colaborarea bună cu ceilalți. Dacă vei încerca să-ți susții punctul de vedere împotriva opiniei generale, n-o să-ți iasă. Va trebui să te pliezi pe curent și să cazi la înțelegere.
Ca să un-ți creezi probleme cu banii, limitează-te la cheltuielile obișnuite. Nu da bani cu împrumut pentru că s-ar putea să aștepți după ei mai mult decât îți poți permite.

Horoscopul lunar 2019 pentru Fecioară: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Ca și în domeniul profesional, și în sfera relațiilor personale consensul e cheia. De altfel, nici nu vei avea energia să susții o dispută.
O persoană cu un nivel spiritual ridicat va apărea în viața ta. Fie va apărea prin intermediul partenerului tău, fie va fi o opțiune pentru un partener, dacă nu te afli deja într-o relație.
Intuiția ta funcționează bine. Dacă simți că cineva apropiat ție are probleme, probabil că așa este. Cu blândețe, poți să deschizi discuția. Poți să fii de folos cuiva, chiar și prin simplul fapt că îi dai ocazia să-și ușureze sufletul.

Horoscopul lunar 2019 pentru Fecioară: SĂNĂTATE

Sănătatea te va preocupa luna aceasta mai mult decât în alte perioade. Sănătatea ta, dar și a celor apropiați. Nu pentru că ar fi probleme, ci pentru că auzi sau citești lucruri care-ți dau de gândit. Fă-ți analizele anuale dacă nu le-ai făcut recent, ca să stai liniștită. Îndeamnă-i și pe cei din familie să și le facă.