13 aprilie 2019

Horoscopul lunar 2019 pentru Leu. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate


Track list
Va fi o provocare să-ți găsești zona de confort sufletesc, arată horoscopul lunar 2019 pentru Leu. Casa și familia vor fi în agitație, în deranj și foarte solicitante. Cariera va trece pe locul doi. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar 2019 pentru Leu: CARIERĂ ȘI BANI

Sincer, sincer? Nu prea îți arde de muncă. Te-ai plictisit de ceea ce faci și nici nu prea îți mai pasă ce cred unii și alții. Avansarea deocamdată nu mai e o presiune pentru tine. Din fericire, în jurul tău, la muncă, este o atmosferă veselă și relaxată.
Și tot din fericire, eforturile din ultima parte a anului care tocmai a trecut încep să-și arate roadele. Ai niște bani de încasat și bine ai făcut dacă nu te-ai grăbit să-i primești (și să-i cheltui) înainte de sărbători.

Horoscopul lunar 2019 pentru Leu: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Periodic, se întâmplă să te simți mai bine în afara casei decât acasă. Este și cazul lunii ianuarie. Vei ieși des, vei întâlni multă lume și te vei simți bine în compania prietenilor și a noilor cunoștințe. Dacă nu ești într-o relație, ai șanse să întâlnești pe cineva special într-una dintre aceste împrejurări.
În cuplu și în familie va fi agitație, vor discuții aprinse. Dar va fi și pasiune în relația cu partenerul. Iar împreună cu copiii – dacă îi ai – vei petrece momente foarte amuzante.

Horoscopul lunar 2019 pentru Leu: SĂNĂTATE

Va fi o lună de referință în privința sănătății. În sensul cel mai bun. Ești în echilibru co toate funcțiile. Nici nu ai vreo dispoziție pentru excese și imprudențe, așa că te vei simți bine toată luna. Dacă ai, deja, o afecțiune în curs de tratare, lucrurile vor merge bine. Cel puțin, la nivel simptomatic.
Admin xin kính chúc tất cả các bạn đang online nghe nhạc trực tuyến trên website: Huyền Remix có một ngày thật vui vẻ - Admin mong các bạn gần xa ngày càng ủng hộ website hơn để không ngừng nâng cao chất lượng và phát triển web! Lời cuối cùng Admin chân thành cảm ơn tất cả các bạn. Chúc các bạn may mắn và gặt hái được nhiều thành công!
Bình luận bằng Facebook: