Something about me

Header Ads

Horoscopul lunar 2019 pentru Pești. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar 2019 pentru Pești pune reflectorul asupra carierei. Munca va fi foarte solicitantă și mediul profesional, foarte competetitiv. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar 2019 pentru Pești: CARIERĂ ȘI BANI

Vei munci foarte mult și într-un ritm intens. Vei fi mobilizată cu toată energie și cu toată puterea minții. Dar această intensă preocupare și capacitatea de efort ar putea să ducă în direcția schimbării jobului. Te poți mobiliza să faci asta, dacă te-ai gândit serios în ultimul timp.
Banii nu sunt o problemă și nici nu ai timp să-i cheltui. Nu vei avea nevoi ieșite din comun, ci doar schema lunară de cheltuieli. Iar pentru asta, ești acoperită.

Horoscopul lunar 2019 pentru Pești: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă ești într-o relație care nu este încă fixată, probabil că în perioada următoare aceasta va deveni mai lejeră. Ai nevoie de timp să fii tu cu tine și cu gândurile tale. Iar dacă relația aduce mai mult rău decât bine, vei avea voința și puterea să-i pui capăt și să mergi mai departe.
Dacă nu ești într-o relație, nici nu vei avea încredere să te legi de cineva. Pentru o vreme, te simți mai bine singură și îți aperi independența câștigată cu greu.

Horoscopul lunar 2019 pentru Pești: SĂNĂTATE

Un ai răbdare să dormi, nu ai răbdare să mănânci, iar asta s-ar putea să-și arate urmările în ultima decadă a lunii. Durerile de cap sunt de la lipsa de aer curat și hidratare. Anemia, de la alimentația lipsită de verdeață. Toate se repară dacă le bagi de seamă și le iei în serios. Dacă fumezi, las-o mai încet că dăunează!