Ads Top

Horoscopul lunar 2019 pentru Săgetător. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar 2019 pentru Săgetător semnalează prezența majoritatății planetelor în sectorul estic al hărții tale astrale. Luna aceasta, independența și încrederea în zine te vor caracteriza. Va fi o lună cu condiții de comportament tipic pentru cei născuți în Zodia Săgetătorului. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar 2019 pentru Săgetător: CARIERĂ ȘI BANI

În ianuarie, vei avea totul de partea ta. Energie, putere de convingere, curaj, încredere, o mulțime de idei bune și o manieră seducătoare de a le expune. Deci nimic nu stă în calea succesului tău profesional. Iar dacă ceva sau cineva stă, nici un-și va da seama ce-o să-l lovească.
Dar tot atât de impetuos și independent te vei purta în materie de cheltuit banii. Dă prioritate unei datorii importante pe care trebuie s-o plătești, altfel, în scurt timp, nu vei mai avea cu ce. Iar farmecul și puterea ta de convingere țin până la bani. Cineva se supăra rău dacă nu ești de cuvânt.

Horoscopul lunar 2019 pentru Săgetător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Ferice de partenerul tău! Va fi ca într-un film de dragoste. Dar nu ca într-unul siropos, ci ca într-unul plin de fantezie. Iar dacă nu ești într-o relație, probabil că vei pune pe cineva în mare pericol. Vei da semnale intense, chiar dacă persoana nu te interesează cu adevărat. Și chiar dacă vei risca să strici relația altcuiva. De altfel, nici Săgetătorii care se au un partener stabil nu vor fi chiar ușă de biserică.
În societate, vei fi sufletul petrecerii, vei capta toată atenția. Asta s-ar putea să se lase cu crize de gelozie, cu invidie și cu dușmănii provocate fără să-ți dai seama.

Horoscopul lunar 2019 pentru Săgetător: SĂNĂTATE

Pielea și ochii sunt părțile tale sensibile luna aceasta. Evită contactul cu detergenții pera duri și cu substanțele chimice iritante. Nici praful n-o să-ți facă bine. Chiar și la nivel respirator ar putea să te deranjeze unele dintre aceste lucruri. Dacă fumezi, probabil că, din când în când, o să constați că un-ți priește deloc țigara. Poate ar fi un moment bun să te lași.
Un produs Blogger.