Something about me

Header Ads

Horoscopul lunar 2019 pentru Scorpion. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar 2019 pentru Scorpion indică o rezolvare într-o problemă privind copiii, sau pe unul dintre copii. Activitatea profesională va fi temperată, fără provocări dar și fără realizări spectaculoase. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar 2019 pentru Scorpion: CARIERĂ ȘI BANI

În cea mai mare parte a anului îți dedici foartă multă energie activității profesionale. Tocmai de aceea, nu trebuie să simți frustrare dacă luna aceasta cariera ta stagnează. Privește partea bună a lucrurilor. Vei avea mai mult răgaz pentru tine și familie. Iar acolo unde nu există mari provocări, nu există mari realizări dar nici mari riscuri.
Cu majoritatea plaentelor aflate în sectorul vestic al hărții astrale, nu este cazul să mergi prea departe pe cont propriu. Este mai bine să cooperezi și chiar să mai delegi ceva din responsabilități, dacă ai cui.
Nu-ți face probleme în legătură cu banii. O cheltuială importantă care se anunța nu va mai fi făcută. Vei percepe asta ca pe o ratare. În realitate, acea oportunitate va reveni într-o perioadă mai bună din punct de vedere financiar.

Horoscopul lunar 2019 pentru Scorpion: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Bazează-te pe partenerul tău pentru că este foarte atent și receptiv. Aveți o comunicare excelentă luna aceasta. Chair dacă nu vă aflați în cea mai pasională și mai romantică perioadă, între voi sunt activate cele mai profunde și mai statornice sentimente.
Dacă nu ești într-o relație, se pare că te apropii de una, fără să-ți dai seama de potențial. Un prieten, o cunoștință veche, o persoană blândă, caldă și echilibrată are grijă de tien și de nevoile tale. N-ar fi bine să facă asta pentru tot restul vieții?

Horoscopul lunar 2019 pentru Scorpion: SĂNĂTATE

Oboseala remanentă pe care o duci cu tine de câteva luni își va spune cuvântul. Nu într-un mod categoric, dar simțitor. Dureri de mușchi, ușoară amețeală, poate și anemie – acestea vor fi neplăcerile. Cu odihnă și cu alimentație inteligentă vei depăși starea aceasta de mșleșeală înainte de sfârșitul lunii.