Something about me

Header Ads

Horoscopul lunar 2019 pentru Taur. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar 2019 pentru Taur prognozează un start plin de energie, dedicată casei, familiei și afacerilor personale. Sănătaea și vitalitatea se vor îmbunătăți simțitor începând cu data de 18. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar 2019 pentru Taur: CARIERĂ ȘI BANI

Cariera va fi foarte importantă și pentru nativii din Zodia Taurului. Prestigiul social și profesional vor fi adevărate energizante pentru tine. În ianuarie, creativitatea de care te bucuri fac să ai mai puțină nevoie de colaborare și compromis.
Situația financiară va fi solidă, deși vei avea o neplăcere sau o întârziere în încasarea veniturilor. De pe 4 până pe 25 ianuarie – deci în cea mai mare parte a lunii – va trebui să investești cu prudență. Nici achizițiile majore nu vor fi lipsite de riscuri.

Horoscopul lunar 2019 pentru Taur: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dragostea va fi marcată de pasiune, de intensitate. De aici vor rezulta momente furtunoase, confruntări de forțe și gelozie din partea ta.
Dacă un ești într-o relație stabilă, probabil că vei face scurte pasiuni intense care vor trece ca focul de paie. Sexualitatea este un imperativ care te va împinge la unele gesturi libertine.

Horoscopul lunar 2019 pentru Taur: SĂNĂTATE

Agitație, nervozitate și… gheață. Iată ingredientele unui posibil accident, a unei entorse. Excesele de orice fel – de la muncă până la mâncare și băutură – te expun, de asemenea, la riscuri. Organismul este, altfel, puternic în ianuarie și nu ar trebui să ai probelme de sănătate.